ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου|

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και από τις 08.00 έως τις 11.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος  – λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν  – στη Θέρμη και συγκεκριμένα στην περιοχή του ξενοδοχείου HYATT συμπεριλαμβανομένων των: EXPRESS SERVICE , PINEWOOD SCHOOL, NEWREST HELLAS, ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩ.

Διακοπή επίσης θα σημειωθεί στη ΒΙ.ΠΕ. Νέας Ραιδεστού (έναντι COCACOLA), συμπεριλαμβανομένων των: FARKOM, IKOPLAST, ΝΕΟΠΛΑΣΤ , ΕΛΛΗΝ. ΕΤΑΙΡ. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ κ.α.

Στην ανακοίνωση του ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα ηλεκτρισμού, θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Τέλος όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, μετά την αποκατάσταση εάν περιστρέφονται όπως πριν.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο