Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

aggeloy prwethΟ Γεώργιος Αγγέλου ορκίστηκε νέος Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμης σήμερα  από το Δήμαρχο κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, καταλαμβάνοντας τη θέση του εκλιπόντος Γιώργου Κοντοπίδη. Η αλλαγή αυτή στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης, προέκυψε μετά τον απρόσμενο θάνατο του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Κοντοπίδη, για τον οποίο ο Δήμαρχος Θέρμης για μία ακόμη φορά, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ενεργού μέλους του Δήμου μας. Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, αρχικά προσκλήθηκε σε ορκωμοσία ο πρώτος αναπληρωματικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης του συνδυασμού “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” , κ. Κωνσταντίνος Μπουλιώνης ο οποίος με σχετική επιστολή, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Θέρμης για την πρόσκληση ορκωμοσίας του, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να αναλάβει τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου, “τα οποία χρίζουν της απολύτου προσοχής και αφοσίωσης για την καλύτερη δυνατή προσφορά προς το έργο της δημοτικής αρχής και προς το Δήμο που τόσο αγαπάμε”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή. Σε αντικατάσταση του κ. Μπουλιώνη, σήμερα, ο Δήμαρχος Θέρμης προσκάλεσε το δεύτερο αναπληρωματικό κ. Γιώργο Αγγέλου, ο οποίος και αποδέχτηκε την πρόσκληση.


aggeloy 1aggeloy 2Ο Γιώργος Αγγέλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη από το 1995. Είναι κάτοικος Ταγαράδων, παντρεμένος με τη Φαρμακοποιό Κωνσταντίνα Αργυροπούλου και πατέρας τριών παιδιών. Έχει διατελέσει για τρεις διαδοχικές θητείες Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ταγαράδων και για δύο χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Θέρμης. Από το 2008 συμμετέχει ως ενεργό μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια του Αθλητικού Συλλόγου “Θρίαμβος” Ταγαράδων, είναι Τακτικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΠΠΑΘ και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θέρμης.
Η τελετή της ορκωμοσίας του πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, στο Γραφείο του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Αμέσως μετά το τέλος της ορκωμοσίας ο Δήμαρχος Θέρμης ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Δημοτικό Σύμβουλο Θέρμης.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο