ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

plagiari toixio 3Με σκοπό την ποιοτική βελτίωση του περιβάλλοντος εργασίας και λειτουργίας του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών, το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης, προχωρά με εντατικούς ρυθμούς το έργο της κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης στο 3ο Νηπιαγωγείο Πλαγιαρίου.

Το έργο αφορά μία ολοκληρωμένη παρέμβαση, στο σύνολο του αύλειου χώρου του 3ου Νηπιαγωγείου Πλαγιαρίου που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τη συνολική διαμόρφωση του πεζοδρομίου γύρω από το σχολείο. Πραγματοποιούνται διορθωτικές παρεμβάσεις, που στοχεύουν στην άρση της επικινδυνότητας ανατροπής, κατολίσθησης ή κατάρρευσης του τοιχίου.

plagiari toixio 2plagiari toixio 2Την ποιότητα εκτέλεσης των εργασιών επιβλέπει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Συντήρησης Αυτεπιστασίας και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Μουστάκας ο οποίος επεσήμανε πως οι παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε περισσότερες από εξήντα σχολικές μονάδες του Δήμου Θέρμης, γίνονται με μοναδικό στόχο της διατήρηση σε υψηλά επίπεδα του κύρους της δημόσιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο