ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

TRILOFOS GENIKH 2Κλιμάκιο της Επιτροπής Λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο Δημήτρη Πολυμέρου, συνοδευόμενο από τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου Θέρμης κ. Σταύρο Κουγιουμτζίδη, καθώς και από την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τριλόφου κ. Αικατερίνη Λιόλιου, επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, το χώρο όπου θα φιλοξενηθεί η νέα λαϊκή αγορά.

TRILOFOS DIAGRAMMISH 6TRILOFOS ERGATIAΜέσα σε λίγες ώρες, τα συνεργεία της Περιφέρειας, με τις υποδείξεις του κ. Πολυμέρου, ολοκλήρωσαν  τη διαδικασία οριοθέτησης – διαγράμμισης  επί των οδών:  Νίκου Καζαντζάκη, από τη συμβολή της με την οδό Ν.Γ. Πεντζίκη έως τη συμβολή της με την οδό Σαμαράκη, καθώς και επί των οδών που περικλείουν το οικοδομικό τετράγωνο 16 και τις οδούς Βαφοπούλου, Αινεία και Ν.Γ Πεντζίκη.

TRILOFOS ERGATES GENIKHΠρόκειται ουσιαστικά για το προτελευταίο στάδιο της προβλεπόμενης διαδικασίας πριν από την οριστική έναρξη λειτουργίας της λαϊκής.  Μετά τη σημερινή διαδικασία της οριοθέτησης και διαγράμμισης των θέσεων, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Προϊστάμενος κ. Πολυμέρου, ακολουθεί η ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για όσους παραγωγούς – πωλητές επιθυμούν να διεκδικήσουν και να πάρουν τις σχετικές άδειες ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία της λαϊκής αγοράς. Να σημειωθεί τέλος πως η σημερινή διαδικασία ολοκληρώθηκε με την χάραξη των πρώτων 50 θέσεων της λαϊκής, η οποία όπως είναι γνωστό , θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή.  

TRILOFOS ERGATES 1TRILOFOS LAIKH 4

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο