ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Επεκτείνεται το δίκτυο φυσικού αερίου και άρα  το μειωμένο ενεργειακό κόστος για τους δημότες του Δήμου Θέρμης, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης του αγωγού στην Κοινότητα Καρδίας το τελευταίο χρονικό διάστημα από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Ιωακείμ Τρικαλιάρης με την ολοκλήρωση των εργασιών εξέφρασε την ικανοποίηση του, καθώς υλοποιείται η δέσμευση προς τους κατοίκους της Καρδίας και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο και η Καρδία του δήμου Θέρμης, βάσει και του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Παράλληλα ο κ. Τρικαλιάρης ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα τα στελέχη της Εταιρίας, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον προγραμματισμό και την οργάνωση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, αλλά και την συνέπεια ως προς την τήρηση του Προγράμματος Ανάπτυξής της.
Δεν παρέλειψε ωστόσο, να ευχαριστήσει και τους κατοίκους της Κοινότητας για τη συνεργασία και την υπομονή τους, καθ΄ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων , συμπληρώνοντας ότι θα πρέπει να απευθύνονται στο εξής  στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ, για  την υποβολή της σχετικής αίτησης – σύνδεσης με το δίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι στο εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης προβλέπονται επενδύσεις περίπου 8,4 εκ. € για επενδύσεις δικτύου και νέων συνδέσεων, εκ των οποίων περίπου το 1 εκ. € αφορά την περιοχή της Καρδίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο