politistiko Kardias elaioxrwmatismoiΜε πολλαπλές παρεμβάσεις και ελαιοχρωματισμούς ολοκληρώθηκαν από τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ οι εργασίες αναβάθμισης του Κέντρου Πολιτισμού Καρδίας, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις δραστηριότητές του,  αλλά και τους επισκέπτες του. Στο Κέντρο Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίας οι δημότες μας βιώνουν την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό, ενώ  ταυτόχρονα αποτελεί  ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμικής δημιουργίας και έκφρασης των κατοίκων της περιοχής. Στους χώρους του πραγματοποιείται ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα.

Στο πολιτιστικό του έργο και φέτος θα περιλαμβάνονται πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες εκπαιδευτικές δραστηριότητες πάνω σε θέματα που αφορούν την πολιτιστική μας κληρονομιά και παράδοση. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά μας, να συμμετέχουν ενεργά σε θέματα παράδοσης,  να συνεργαστούν, να δημιουργήσουν και να γυμναστούν.

tagarades ghpedo elaioxrwmatismoi kai xlootaphtas

Με ελαιοχρωματισμούς των αποδυτηρίων και τους τελικούς ελέγχους στον ηλεκτροφωτισμό του αγωνιστικού χώρου, για την καλύτερη δυνατή  διεξαγωγή των προπονήσεων των ομάδων κατά τις βραδινές ώρες, ολοκληρώνονται και οι παρεμβάσεις στο ανοιχτό ποδοσφαιρικό γήπεδο των Ταγαράδων.Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  αναμένεται και η τοποθέτηση χλοοτάπητα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο