ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

kardia ghpedo prwthΠαραδίδεται πλήρως ανακατασκευασμένο το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίας του Δήμου Θέρμης. Όπως  είναι γνωστό, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, συνεργεία από τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού, εργάστηκαν με εντατικούς ρυθμούς, πραγματοποιώντας εργασίες στο συνολικό χώρο του γηπέδου, εσωτερικά και εξωτερικά στην κατεύθυνση άμεσης και αποτελεσματικής αποκατάστασής του. Παράλληλα  ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα από τα συνεργεία του ανάδοχου εργολάβου.


Ειδικότερα τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ τον προηγούμενο μήνα, προχώρησαν σε παρεμβάσεις που αφορούσαν ελαιοχρωματισμούς όλων των εσωτερικών χώρων του γηπέδου και εκτεταμένες ηλεκτρολογικές εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν. Μάλιστα στο πλαίσιο των ηλεκτρολογικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τα συνεργεία της ΔΕΠΠΑΘ, έγινε αντικατάσταση των λαμπτήρων στους προβολείς του γηπέδου και ενός κατεστραμμένου καλωδίου μεγάλου μήκους.

kardia ghpedo 1kardia ghpedo kalh

Ολοκληρώθηκαν ακόμη, εργασίες που αφορούν στους καθαρισμούς  των βοηθητικών χώρων των γηπέδων, σε συντηρήσεις-βελτιώσεις  των αποδυτηρίων, αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων κερκίδων του γηπέδου και δημιουργίας νέας βοηθητικής εισόδου στο γήπεδο. Οι παρεμβάσεις στο τελικό τους στάδιο περιελάμβαναν και ελαιοχρωματισμό των εστιών και των σκέπαστρων που χρησιμοποιούν οι αθλητές.
Ο ριζικά ανακαινισμένος χώρος του ποδοσφαιρικού γηπέδου, παραδίδεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην τοπική ομάδα και τους κατοίκους της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο