ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου|

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους λογαριασμούς τους, καθώς και να τους πληρώσουν ηλεκτρονικά, εκμεταλλεύτηκαν έως σήμερα 498 κάτοικοι του δήμου Θέρμης, καταναλωτές της ΔΕΥΑΘ ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται. Υπενθυμίζεται ότι οι καταναλωτές της ΔΕΥΑ Θέρμης μπορούν να προχωρήσουν στην εγγραφή τους στην ειδική ηλεκτρονικής πλατφόρμα i–bill  την οποία ενεργοποίησε η ΔΕΥΑΘ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

To i-bill διαθέτει:

· Το e-Services, όπου δίνεται η δυνατότητα λήψης πληροφόρησης των οφειλών, του ιστορικού των λογαριασμών και της εξόφλησής τους.

· Το e-Payment, όπου δίνεται η δυνατότητα  πληρωμών με τραπεζική κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη) στο δικτυακό τόπο της τράπεζας με ασφάλεια (εμφανίζεται απόδειξη για την πληρωμή η οποία μπορεί να εκτυπωθεί).

Μέσω του i-bill οι καταναλωτές θα λαμβάνουν δωρεάν ηλεκτρονική ειδοποίηση, sms και email, για την έκδοση νέων λογαριασμών, στους οποίους θα έχουν πρόσβαση όλο το 24ωρο.

Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα της ΔΕΥΑΘ και να κάνουν την εγγραφή τους εδώ: https://www.deya-thermis.gr

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο