Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

vatraxoi trial7 copyΗ Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης «Θεάτρου Όραμα»παρουσιάζει τους “Βατράχους” του Αριστοφάνη  σε διασκευή Γιάννη Καλατζόπουλου και σκηνοθεσία Θεόφιλου Λάλου την Παρασκευή 22, Σάββατο 23, Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα έναρξης των παραστάσεων 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Θέρμης. Προπώληση εισιτηρίων: 4€ και τιμή εισόδου: 6€.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το θέατρο πάει κατά διαόλου. Οι άνθρωποι μαγεμένοι από την τηλεόραση, σταμάτησαν να σκέφτονται κι έγιναν χαζοχαρούμενα βατράχια. Ο κόσμος πάει από το κακό στο χειρότερο κι ο θεός Διόνυσος -προστάτης της Τέχνης του Θεάτρου- είναι απελπισμένος.
Αποφασίζει λοιπόν να κατέβει στον Άδη, ντυμένος Ηρακλής, μαζί με τον υπηρέτη του Ξανθία και τον γάιδαρό τους για να φέρει πάλι πίσω στη ζωή τους μεγάλους ποιητές του θεάτρου μας, τον Αισχύλο και τον Ευριπίδη, ώστε να ξανακάνουν τους ανθρώπους όπως πρώτα: ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! Μια απολαυστική κωμωδία που όποιος την αγνοήσει… Χάνει!!!

Σκηνογραφία: Μαρία Καβαλιώτη | Πιάνο | Διδασκαλία τραγουδιών: Άγγελος Τσανακάς
Χορογραφία: Ελένη Συνδίκα | Ηχοφωτιστική κάλυψη: Γρηγόρης Μόσχου

Παίζουν :
Γρηγόρης Σούγγαρης, Θεόφιλος Λάλος, Ηλίας Μπερμπέρης, Βάντα Ερμείδου, Τζένη Σταθοπούλου, Γιάννης Λάσκος, Νίκος Γραμματικόπουλος, Δημήτρης Δήμου, Σμαρώ Τσιφουτίδου, Τάνια Βρατσκίδου, Ντίνα Ντισλή, Σοφία Ιεροδιακόνου, Βασιλική Φακή, Μαρία Τριανταφυλλίδου, Παναγιώτης Παπαντωνίου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка