ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

fysh kai diatrofh 1Με τη θεματική ενότητα “Φύση και Διατροφή” συνεχίζονται οι Κύκλοι Μάθησης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Θέρμης, την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018. Οι νέοι Κύκλοι Μάθησης θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα 1, που βρίσκεται στο 2ο όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Θέρμης. Οι ώρες διεξαγωγής των νέων επιμορφωτικών  προγραμμάτων θα είναι το απόγευμα από τις 6 έως τις 8μμ.


Η νέα πρωτοποριακή εκπαιδευτική ιδέα του Δήμου Θέρμης των Κύκλων Μάθησης στους πολίτες, ΚΥ.ΜΑ,  που όπως είναι γνωστό προέκυψε στο πλαίσιο των εργασιών της Επιτροπής Δια Βίου Μάθησης του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 με μία θεματική ενότητα, που συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον των εκπαιδευομένων. Η επιμορφωτική αυτή συνάντηση των Κύκλων Μάθησης, που θα αναφέρεται στο θεματικό πλαίσιο “Φύση και διατροφή”  και θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη , στοχεύει στην προετοιμασία των εκπαιδευόμενων για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το θεματικό πλαίσιο “Φύση και Διατροφή” και θα γίνει στις 18.00 το απόγευμα. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή των εκπαιδευομένων στα συγκεκριμένα επιμορφωτικά προγράμματα είναι δωρεάν.
Το ΚΥΜΑ  είναι πλέον μια πραγματικότητα στην τοπική μας κοινωνία  και μια πρόκληση για τον Δήμο Θέρμης να επενδύσει στην προοπτική αυτού του εγχειρήματος ” αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος κ. Αθανάσιος Σαρακίνος συμπληρώνοντας :  “Ευχαριστούμε τόσο όλους όσους συνέβαλαν για την μέχρι τώρα συστηματική προσπάθεια, όσο και  όσους ήρθαν για πρώτη φορά στην μεγάλη μας ομάδα, εκπαιδευτών-εκπαιδευομένων,και δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στο μακρύ ταξίδι της συνδημιουργίας, μέσα από  τις δράσεις  και τους κύκλους μάθησης.  Οι κύκλοι μας είναι  ανοικτοί σε όλους τους πολίτες για τους πολίτες. Συνεχίζουμε σταθερά και δυναμικά”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο