PΗ Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. συμμετέχει ως εταίρος στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού έργου «Δίκτυο PAL για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας των Ρομά» (PAL Network for Support of the Roma Entrepreneurship) 2017-1-CZ01-KA204-035425 στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ «ΚΑ2 – Συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών», και αφορά στην ενίσχυση των Ρομά στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

Το έργο στοχεύει να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και να προωθήσει μια σειρά από δράσεις στην εκπαίδευση και την απασχόληση, προκειμένου να επιταχυνθεί η ένταξη των Ρομά. Επίσης, αποσκοπεί στην υποστήριξη της συμμετοχής των νέων Ρομά, μέσα από τη συλλογή ποιοτικών στοιχείων, σχετικών με πρακτικές της νεολαίας των Ρομά, και την ενίσχυση πρωτοβουλιών στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.

epixeirhmatikothta 2Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. θα συμμετέχει στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου που πραγματοποιείται στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2017, στην Πράγα, Τσεχία. Στην πρώτη συνάντηση των εταίρων θα συζητηθούν αναλυτικά τα ακόλουθα θέματα: Σύντομη παρουσίαση του έργου PAL Push Entrepreneurship, παρουσίαση των εταίρων, γενικοί κανόνες και διαχείριση, προϋπολογισμός έργου – εταίρων και οικονομικά Θέματα, αναλυτική αναφορά στις δράσεις του έργου ανά εταίρο και τα αποτελέσματα του, ενέργειες δημοσιότητας και ευαισθητοποίησης και τέλος χρονοδιάγραμμα ενεργειών έργου. Εκτός της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., στο έργο συμμετέχουν ακόμη επτά (7) εταίροι από επτά (7) χώρες: RomPraha, (επικεφαλής εταίρος), Τσεχία, UNIVERZITETNI REHABILITACIJSKI INSTITUT REPUBLIKE SLOVENIJE –SOCA, Σλοβενία, FONDAZIONE LEONE MORESSA, Ιταλία, UC LIMBURG, Βέλγιο, OECON GROUP, Βουλγαρία, Otvorena medijska grupacija, Κροατία και Shoquta Shquiptare e Ambientalisteve Industriale, Αλβανία.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο