ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ένα ακόμη σημαντικό έργο υποδομής ξεκίνησε στην Κοινότητα Καρδίας. Η ανάπλαση της Κεντρικής πλατείας της Καρδίας βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες κι έρχεται να προστεθεί στο έργο του πάρκου φυτοποικιλότητας που επίσης είναι σε εξέλιξη και προχωρά βάση του προγράμματος και του αρχικού σχεδιασμού της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό έργο, που στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας αλλά και που θα αποτελέσει μελλοντικά ένα νέο χώρο αναψυχής και περιπάτου, ένα νέο στολίδι για την Καρδία.


Οι παρεμβάσεις στο χώρο της πλατείας, που ξεκίνησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διάνοιξη πεζόδρομου μεταξύ της εκκλησίας και του δημοτικού σχολείου, μεταφορά του ΗΡΩΟΥ στην είσοδο του σχολείου, πλακοστρώσεις σε όλη την επιφάνεια της πλατείας, πεζοδρομήσεις με θέσεις πάρκινγκ σε όλη την πλατεία και σύγχρονη παιδική χαρά 400 τετραγωνικών μέτρων, που θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές βάση της νομοθεσίας και θα διαθέτει πιστοποιημένα τελευταίας τεχνολογίας όργανα για τα παιδιά της περιοχής.


Μέσα από όλες αυτές τις παρεμβάσεις, η πλατεία μετατρέπεται σε ουσιαστικό πόλο έλξης για όλους τους κατοίκους.
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδίας κ. Ιωακείμ Τρικαλιάρης υπογράμμισε πως με την ολοκλήρωση του έργου, η πλατεία θα γίνει  σημείο αναφοράς τόσο για τα παιδιά όσο και για τις μεγαλύτερες ηλικίες του χωριού. 
“Πιστεύω ότι μετά από αυτό το έργο καθώς και με αυτά που ακολουθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Αέριο, το τελείωμα της αποχέτευσης και τις νέες ασφαλτοστρώσεις που θα γίνουν σε εκτεταμένη έκταση στους κεντρικούς δρόμους του χωριού μας, η Δημοτική Αρχή Θέρμης, έρχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, με στόχο οι κάτοικοι της Καρδιάς να απολαμβάνουν ένα υψηλό επίπεδο παροχών, στην κατεύθυνση βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους και της καθημερινότητάς τους”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καρδίας, ενώ παράλληλα ζητά την κατανόησή των συνδημοτών μας και την υπομονή τους, για τυχόν δυσκολίες που θα προκύψουν στις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο