ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Τον Δήμο Θέρμης επισκέφτηκε σήμερα Κινητή Μονάδα Υγείας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να διενεργήσει προληπτικούς ελέγχους με τη μέθοδο των τεστ μοριακής ανίχνευσης κορωνοιϊού στο πλαίσιο των μέτρων ελέγχου και περιορισμού του κινδύνου διασποράς του COVID 19.
Το επόμενο διάστημα η ομάδα ειδικών του κλιμακίου του ΕΟΔΥ θα επισκέπτεται τις υπηρεσίες του δήμου προκειμένου να πραγματοποιήσει τεστ θετικότητας στον κορωνοϊό, σε εργαζόμενους και υπηρεσιακούς παράγοντες των όλων υπηρεσιών του Δήμου και των νομικών του προσώπων. Οι έλεγχοι γίνονται στο πλαίσιο προγράμματος δειγματοληψίας που διενεργείται με μέριμνα του ΕΟΔΥ σε πανελλαδικό επίπεδο.
Δήλωση Δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου
“Αιτηθήκαμε στον ΕΟΔΥ να διενεργήσει προληπτικό έλεγχο στους υπαλλήλους του δήμου Θέρμης όχι μόνο για την καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας του covid-19 στον δήμο μας, αλλά και για τον εντοπισμό ασυμπτωματικών φορέων, οι οποίοι μπορεί να μεταδώσουν τον ιό χωρίς να το γνωρίζουν” δήλωσε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος. “Στην πρωτόγνωρη αυτή επιδημιολογική κρίση οι δήμοι και το προσωπικό τους βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή στο πλευρό των όλων συμπολιτών τους και ιδιαιτέρως εκείνων που έχουν ανάγκη την φροντίδα και τη στήριξη που είχαν ανάγκη. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προάσπιση της δημόσια υγείας και η απρόσκοπτη συνέχιση της παροχής υπηρεσιών στους συμπολίτες μας”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο