ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

aporimatoforo 3Στους δρόμους του Δήμου Θέρμης “κατεβαίνει” από τον ερχόμενο μήνα Μάρτιο ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα, ενισχύοντας τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου μας σε όλη την έκταση της Δημοτικής Κοινότητας Τριλόφου και της Τοπικής Κοινότητας Σχολαρίου. Η παραλαβή του νέου οχήματος έγινε νωρίς σήμερα το πρωί στο αμαξοστάσιο του Δήμου Θέρμης, και προστίθεται πλέον στο δυναμικό των οχημάτων για τις υπηρεσίες καθαριότητας, τα οποία  ανέρχονται στο εξής  σε: 24 οχήματα, 15 από αυτά για τα κοινά απορρίμματα, 4 οχήματα για τους κάδους Ανακύκλωσης, δύο οχήματα αποκομιδής απορριμμάτων για τους υπόγειους κάδους και ένα πλυντήριο κάδων. Σε αυτά, επιπλέον, θα πρέπει να προστεθούν και δύο “τράκτορες” για τα ογκώδη απορρίμματα.

Το νέο όχημα πρόκειται να “αναλάβει δράση” στα μέσα του ερχόμενου μήνα Μαρτίου 2018 κι αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης πινακίδων και ενσωματωθεί στη συνέχεια στο δυναμικό των μηχανημάτων Καθαριότητας του Δήμου μας. Οι παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Θέρμης στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, καθώς και στη βελτίωση της εικόνας της πόλης.

aporimatforo 2aporimatoforo 1aporimatoforo 4
«Η καθαριότητα στη Θέρμη είναι μια δύσκολη και καθημερινή μάχη, στην οποία μετέχουμε όλοι, Δήμος και πολίτες. Καταφέραμε με συνεχείς και διαρκείς προσπάθειες να αυξήσουμε τόσο τους κάδους, όσο και τα οχήματα καθαριότητας, να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές και να ενισχύσουμε δραστικά την καθημερινή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας στον Δήμο μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε στην απόκτηση επιπλέον κάδων ανακύκλωσης, στην κατεύθυνση συνέχισης του αδιάκοπου και κοπιαστικού αγώνα, για την αντιμετώπιση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων στον τομέα της Καθαριότητας με όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις, αλλά και με πολίτες ενεργά αρωγούς στη συνολική προσπάθεια», σημείωσε χαρακτηριστικά κατά την παραλαβή του νέου οχήματος ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Σωκράτης Σαμαράς.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο