ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουμε στις δράσεις αλληλεγγύης και στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Θέρμης. Αναλυτικά, από την αρχή της εβδομάδας έχει ξεκινήσει η τακτική διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα 385 νοικοκυριά που ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Με τη διανομή, που θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή, μοιράζονται δώρα για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών. Δώρα που έκαναν όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου τη βραδιά της Λευκής Νύχτας.
Συγκεκριμένα, μαζί με τα τρόφιμα που διανέμονται από προχθές, το Κοινωνικό Παντοπωλείο μοιράζει τα 180 περίπου παιχνίδια και τα 100 βιβλία από την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης των πολιτών κατά τη διάρκεια της Λευκής Νύχτας.
Χτες, Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μια εκπαιδευτικός από το “Pinewood American International School” οι οποίες παρέδωσαν τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα που συγκέντρωσαν οι μαθητές για τα παιδάκια των ωφελούμενων της δομής.
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η δράση της έκτακτης εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άγιος Παύλος. Δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν και χάρισαν το καλύτερο δώρο, σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.
Για όλες αυτές τις δράσεις που υλοποιεί εδώ και τόσα χρόνια το Κοινωνικό Παντοπωλείο εργάζονται ακούραστα οι Παρασκευή Μεργιανιώτη, Λίνα Τούρτα, Μαρία Τσιολιαρίδου, Θεοπίστη Μαυρίδου, Σμαρώ Κοτσανάκη οι υπέροχες εθελόντριες που προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες στην προσπάθεια αλληλεγγύης και στήριξης των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο