Ενημέρωση, Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Η Θεατρική Ομάδα Βασιλικών παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την κωμωδία του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιού, Υβ Μιράντ «Μια τρύπα στον τοίχο» σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία Βαγγέλη Οικονόμου, σκηνικά- κοστούμια Αλεξάνδρας Μποχώρη και φωτισμούς Στράτου Κουτράκη, στο Θερινό Θέατρο «Άλσος» Φώφης Πατίκα.

Ένας επαρχιώτης δικηγόρος έρχεται στο Παρίσι του μεσοπολέμου για να κάνει καριέρα. Στην αγωνιώδη αναζήτηση πελατών ανακαλύπτει τυχαία μια πληροφορία που μπορεί να του αλλάξει τη ζωή. Αμέσως βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που μετά από πολλά εμπόδια θα τον οδηγήσει σε μια τρύπα στον τοίχο ή σε μια τρύπα στο… νερό!

Πρόκειται για ένα ευχάριστο, καλογραμμένο, θεατρικό έργο, μια κωμωδία χαρακτήρων, με στοιχεία σάτιρας ηθών, πάνω σε θέματα κλασικά όπως ο έρωτας και το χρήμα, έρωτας και ηλικία, έρωτας, χρήμα κι ευτυχία, γάμος και συμφέροντα…

Σε μια περίοδο που έχουμε ανάγκη όλοι την επικοινωνία μέσα από το θέατρο, η θεατρική ομάδα Βασιλικών, προτείνει μια κωμωδία με σκοπό να ψυχαγωγήσει και να εκτονώσει, μέσα από το γέλιο, όλο αυτό το «μαύρο» που βιώσαμε ως κοινωνία το τελευταίο ενάμιση χρόνο. Για να πάρουμε ξανά τη ζωή μας στα χέρια μας!
Οι παραστάσεις συνεχίζονται στο ανοιχτό θέατρο Βασιλικών «Άλσος» – Φώφης Πατίκα, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Στο Θερινό Θέατρο «Άλσος» Φώφης Πατίκα στα Βασιλικά:
Παρασκευή 17-9, Σάββατο 18-9, Κυριακή 19-9 και Δευτέρα 20-9 στις 20:30.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο