Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

47006964_2087951528184766_7152597303625252864_nΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία για το 2018 διανομή τροφίμων και ειδών παντοπωλείου στους 300 περίπου ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 με στόχο την υποστήριξη ευάλωτων συνανθρώπων μας και των οικογενειών τους. Το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης με την πολύτιμη στήριξη των εθελοντών διένειμε ζάχαρη, μακαρόνια, λάδι, κοτόπουλο, πατάτες, κρεμμύδια, κονσέρβα σαρδέλας, κονσέρβα τόνου, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, υγρό γενικού καθαρισμού, χλωρίνη και υγρό πλυντηρίου ρούχων στους ωφελούμενους του προγράμματος, που ανέρχονται σε 300 περίπου νοικοκυριά.

fvto tebaΟ Δήμος Θέρμης στο πλαίσιο της άσκησης της κοινωνικής του πολιτικής έχει αναπτύξει ένα σύστημα παροχής κοινωνικών υπηρεσιών στο πλαίσιο ενός ευρύτερου δικτύου δημοτικών δομών. Ταυτόχρονα, σε μία περίοδο οικονομικής και κοινωνικής κρίσης η δημοτική αρχή παρέχει στήριξη και σε κοινωνικές πρωτοβουλίες και δομές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Επειδή τίποτα δεν περισσεύει, οι ποσότητες των νωπών τροφίμων, που δεν διατίθενται μετά την ολοκλήρωση κάθε διανομής ΤΕΒΑ , προσφέρονται στo κοινωνικό συσσίτιο του Σωματείου “Κοινωνία Προσφοράς και Αγάπης Αγ. Παΐσιος”, το μοναδικό που δραστηριοποιείται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θέρμης.
Το ΤΕΒΑ, όπως είναι γνωστό, υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων του Δήμου μας. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

 

davΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τρίτη διανομή τροφίμων στους 300 περίπου ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 με στόχο την υποστήριξη ευάλωτων συνδημοτών μας και των οικογενειών τους. Το προσωπικό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης με την πολύτιμη στήριξη των εθελοντών διένειμε κοτόπουλο, τυριά, πατάτες, κρεμμύδια και προϊόντα παντοπωλείου στους ωφελούμενους του προγράμματος, που ανέρχονται σε 300 περίπου νοικοκυριά. (περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка