koinvniko prathrio 1Πρόκειται για σούπερ μάρκετ που ανήκουν στις μεγάλες αλυσίδες του Μασούτη, της LIDL Ελλάς και των ΑΒ Βασιλόπουλος, που ανέλαβαν πρωτοβουλίες στήριξης του Κοινωνικού Πρατηρίου του Δήμου μας, ανταποκρινόμενα σε σχετικά αιτήματα της δημοτικής αρχής.

koinvniko prathrio 3Συγκεκριμένα, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στηρίζει σε σταθερή βάση το Κοινωνικό μας Πρατήριο, το Σούπερ Μάρκετ Μασούτης που δραστηριοποιείται στην περιοχή, ενώ το προηγούμενο χρονικό διάστημα το υποκατάστημα της LIDL παρέδωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας που μοιράστηκαν κατά την περίοδο πριν από τις γιορτές του Πάσχα, στις 400 περίπου οικογένειες που εξυπηρετεί σήμερα το Κοινωνικό Πρατήριο Θέρμης. Από τις αρχές Μαΐου εξάλλου και καθώς οι ανάγκες αυξάνονται ραγδαία, πρωτοβουλία ενίσχυσης του Πρατηρίου ανέλαβε και το Σούπερ Μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος επί της οδού Ταβάκη 38, τοποθετώντας καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.

koinvniko prathrio 2koinoniko prathrio 4Τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, είναι φανερό πως η όλη προσπάθεια της δημοτικής αρχής για ενίσχυση άπορων οικογενειών και συνδημοτών μας που έχουν μεγάλη ανάγκη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την υποστήριξη και την έμπρακτη συμμετοχή όλων των δημοτών της Θέρμης. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια, μπορούν να καταθέσουν από το περίσσευμά τους τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό καλάθι που είναι τοποθετημένο στο υποκατάστημα των ΑΒ Βασιλόπουλος επί της οδού Ταβάκη. Ελπίζουμε και ευχόμαστε και αυτό το καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων, που θα παραμείνει στη διάθεση όλων μας,  μέχρι το τέλος του Μαϊου 2017, να γεμίσει από το περίσσευμα της αγάπης και της αλληλεγγύης μας. Στηρίζουμε, ένα σημαντικό κοινωνικό θεσμό του δήμου και αποδεικνύουμε ότι είμαστε δίπλα στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την ενίσχυση ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο