ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Και το Εργαστήριο Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αρωγός στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου κρέατος, που θα διεξαχθεί το τελευταίο τριήμερο Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή του Σεπτεμβρίου στα Βασιλικά. Συγκεκριμένα, τη στήριξη της Κτηνιατρικής Σχολής στο 1ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου κρέατος εξασφάλισε η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του πανεπιστημίου και στην οποία συμμετείχαν οι: κ.κ. Γεώργιος Ι. Αρσένιος καθηγητής , Θεόδωρος Καλλίτσης κτηνίατρος, Αγγελική Αργυριάδου υποψήφια διδάκτωρ, Σωτηρία Βουράκη υποψήφια διδάκτωρ και Θεοδωρίδης Αλέξανδρος επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Κτηνιατρικής .


Κατά τη συνάντηση η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια, όλες οι κοστολογημένες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ, προκειμένου και με τις “δυνάμεις”, τη γνώση και την εμπειρία των Καθηγητών της Σχολής, να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο αυτή η σημαντική διοργάνωση, που φιλοδοξεί στο μέλλον να αποτελέσει θεσμό για την Κοινότητα Βασιλικών. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί όπως ήδη έχει ανακοινωθεί στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικών, στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου.
Θυμίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος, αναμένεται να υποδεχτεί εκατοντάδες Έλληνες και Ευρωπαίους επισκέπτες, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν μέρος σε αυτό και θα θαυμάσουν την υπέροχη φυσική ομορφιά της περιοχής, ενώ θα γευτούν και το μοναδικής ποιότητας ντόπιο κρέας, αλλά σειρά άλλων τοπικών προϊόντων που παράγονται στην περιοχή.
Τη γαστρονομική επιμέλεια του Φεστιβάλ, θα φροντίσουν τα μέλη της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο