ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

fysh kai diatrofh 1Η νέα πρωτοποριακή εκπαιδευτική ιδέα του Δήμου Θέρμης των Κύκλων Μάθησης στους πολίτες, ΚΥ.ΜΑ,  που όπως είναι γνωστό προέκυψε στο πλαίσιο των εργασιών της Επιτροπής Δια Βίου Μάθησης του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 με μία νέα θεματική ενότητα.
Συγκεκριμένα η τρίτη επιμορφωτική συνάντηση των Κύκλων Μάθησης θα αναφέρεται στο θεματικό πλαίσιο “Φύση και διατροφή”  και θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη, στην αίθουσα 1  του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο.
Η πρώτη συνάντηση που είναι και αυτή που θα προετοιμάσει του εκπαιδευόμενους για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το θεματικό πλαίσιο “Φύση και Διατροφή”, θα γίνει στις 18.00 το απόγευμα. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή των εκπαιδευομένων στα συγκεκριμένα επιμορφωτικά προγράμματα είναι δωρεάν.


fysh kai diatrofh 2Το ΚΥΜΑ  είναι πλέον μια πραγματικότητα στην τοπική μας κοινωνία  και μια πρόκληση για τον Δήμο Θέρμης να επενδύσει στην προοπτική αυτού του εγχειρήματος ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος κ. Αθανάσιος Σαρακίνος και συμπλήρωσε :  “Ευχαριστούμε τόσο όλους όσους συνέβαλαν για την μέχρι τώρα συστηματική προσπάθεια, όσο και  όσους ήρθαν για πρώτη φορά στην μεγάλη μας ομάδα, εκπαιδευτών-εκπαιδευομένων,και δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στο μακρύ ταξίδι της συνδημιουργίας, μέσα από  τις δράσεις  και τους κύκλους μάθησης.  Οι κύκλοι μας είναι  ανοικτοί σε όλους τους πολίτες για τους πολίτες. Συνεχίζουμε σταθερά και δυναμικά”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο