Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ΘΕΡΜΑΙΣ 1Σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας, το Γαλλικό Ινστιτούτο (IFG) και την πρεσβεία της Γαλλίας, το Goethe-Institut, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, την Πρεσβεία της Ισπανίας, το Ινστιτούτο Θερβάντες και την Πρεσβείας της Κολομβίας στην Αθήνα, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης (ΔΕΠΠΑΘ) ξεκίνησε χθες  το Θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινε Θερμαις» που υπόσχεται βραδιές κάτω από τ’ αστέρια του ουρανού με διαλεγμένες ταινίες από το Γερμανικό και Γαλλικό κινηματογράφο, ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ.
Η αυλαία άνοιξε χθες, ενώ το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά τρεις ξεχωριστές ταινίες που θα προβληθούν έως και την Τετάρτη 27 Ιουνίου. Ώρα έναρξης των προβολών στις 21.00 κάθε βράδυ.


ΘΕΡΜΑΙΣ 2 Χθες, Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 προβλήθηκε η Γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων  “το Χιόνι και τα μαγικά δέντρα”. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Θερινού Σινεμά απόλαυσαν τις περιπέτειες της Prune. Μία μέρα λοιπόν,  πριν από τις μεγάλες διακοπές της, η Prune αφήνει τους γονείς της για να πάει σε μία παραδοσιακή «σχολική εκδρομή του τέλος της χρονιάς». Όμως, με το που φεύγει, μία τρομερή χιονοθύελλα χτυπά τη μικρή πόλη όπου κατοικεί η οικογένειά της. Ο Philémon, ο μικρός αδερφός της, θα ανακαλύψει κάτι τρομερό: μία οικογένεια Inuit εγκαταστάθηκε σε έναν κυκλικό κόμβο. Η συνάντηση των δύο κόσμων θα δημιουργήσει μία εκπληκτική περιπέτεια.

therinos kin 2therinos 3therinos kinhmatografos 1

Σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 θα προβληθεί ένα Ισπανικό Ψυχολογικό θρίλερ, το οποίο παρουσιάζει την ιστορία της  Έλια, που  κλείνει τα 40 και, για να το γιορτάσει, συγκεντρώνει φίλους και συγγενείς σ’ ένα πολυτελές εξοχικό σπίτι, όπου τους ανακοινώνει πως έχει κερδίσει 140 εκ. στο ΛΟΤΟ. Από εκείνη τη στιγμή η ατμόσφαιρα βαραίνει κι ενώ στην αρχή φαινόταν πως όλοι ήταν χαρούμενοι, αρχίζουν τους τσακωμούς και τις δολοπλοκίες, με στόχο να πάρουν τα λεφτά της τυχερής.

Αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών ολοκληρώνεται με την ταινία  – Η Μάχη του Σολφερίνο / La Bataille de Solférino | (Γαλλία, 2012, Κωμωδία, 94’) | Σκην.: Justine Triet 6 Μαΐου του 2012, όπου παρουσιάζεται ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών. Η Laetitia, δημοσιογράφος στη τηλεόραση, έχει να καλύψει μια εκδήλωση μέσα στην καρδιά του πλη θους, στο δρόμο του Σολφερίνο. Αυτή είναι και η ημερομηνία που ο Vincent, ο πρώην της, φτάνει, βέβαιος για το δικαίωμά του να δει τις δύο μικρές κόρες του. Τότε ξεκινάει η μάχη!


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο