Για δεύτερη χρονιά φέτος, η Διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού, ένωσε τις δυνάμεις της με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, καθώς και με όλους τους γονείς για μια εξαιρετική διοργάνωση: τη 2 η Γιορτή της Άνοιξης. Το πλούσιο πρόγραμμα των αθλητικών και καλλιτεχνικών δράσεων της γιορτής, φιλοξενήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Πλούσια δρώμενα και φέτος με αθλοπαιδιές, κυνήγι του χαμένου θησαυρού, σκάκι και πολλά αθλήματα συμπεριλαμβάνονταν στη γιορτή.

Η εκδήλωση αναλυτικά περιελάμβανε αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, τσουβαλοδρομίες, ποδόσφαιρο, σκάκι, ζωγραφικής αλλά και άφθονα εδέσματα που επιμελήθηκαν οι μητέρες των μαθητών και μαθητριών του σχολείου. Μάλιστα από τις φετινές δράσεις στο πλαίσιο της γιορτής δεν απουσίασαν και φωτογραφίες από κάθε μαμά του σχολείου με αστείες γκριμάτσες.
Την απονομή των διακριθέντων μαθητών στο άθλημα του μπάσκετ, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και σε όλα τα παιδιά που έδωσαν δυναμικό παρόν συμμετέχοντας στα δρώμενα της γιορτής, καθώς επίσης και στους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης που πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους για την ομαλή διεξαγωγή της γιορτής.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο