italikh kwmwdiaΣε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας, το Γαλλικό Ινστιτούτο (IFG) και την πρεσβεία της Γαλλίας, το Goethe-Institut, την Πρεσβεία της Ισπανίας, το Ινστιτούτο Θερβάντες, το φεστιβάλ ΛΕΑ, την Πρεσβείας της Κολομβίας στην Αθήνα, το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας FeCHA και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, η ΔΕΠΠΑΘ συνεχίζει τις προβολές στο θερινό σινεμά του Δήμου Θέρμης. Για την τρέχουσα εβδομάδα έχουν επιλεγεί οι ταινίες:

Πρόγραμμα προβολών
23Ιουλίου 2018 – Η γενιά των 1000 ευρώ/ Generazione mille euro
(Ιταλία, 2009, Κωμωδία, 101΄) | Σκην.: Massimo Venier

Ο Matteo είναι 30 ετών, πτυχιούχος με μεγάλο ταλέντο στα μαθηματικά. Ωστόσο, δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο του διαμερίσματος που μοιράζεται με τον Francesco, τον καλύτερο φίλο του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα η ζωή του μετατρέπεται σε εφιάλτη. Χάνει τη φίλη του, εκδιώκεται και, σαν να μην έφτανε αυτό, διακινδυνεύει τη δουλειά του. Η ξαφνική άφιξη της Beatrice, μιας νέας συγκατοίκου που φιλοδοξεί να γίνει δασκάλα, και της Angelica, η οποία εκτός από το ότι είναι πολύ όμορφη, είναι επίσης επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ στο γραφείο όπου εργάζεται, θα σηματοδοτήσουν βαθιά την πορεία των γεγονότων, τόσο που ο Matteo για πρώτη φορά, θα αναγκαστεί να σκεφτεί το μέλλον… και να κάνει τις επιλογές του.

kinoymena sxedia germanika24& 25 Ιουλίου 2018 -Οι φύλακες του Χρυσού Αυγού
(Γερμανία, 2017, animation/ κινούμενα σχέδια, 79′)
Σκην.: Ute von Münchow-Pohl

Ο Μαξ είναι ένα νεαρό και ατίθασο κουνέλι που γνωρίζει τη γλυκιά Έμι και για χάρη της θα βοηθήσει τα μέλη μιας Σχολής Πασχαλινών Κουνελιών να προστατεύσουν το πολύτιμο Χρυσό Αυγό από μια συμμορία αλεπούδων και να σώσουν το Πάσχα.
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.
Επίσημη Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Βερολίνου.Ώρα Έναρξης προβολών 21.15μμ.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο