ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

livadi xioni 3 Με την εκδήλωση  ισχυρών χιονοπτώσεων κατά τα διάρκεια της νύχτας,  οι οποίες διαρκούν έως αυτή την ώρα, σήμερα Πέμπτη 19/1, κυρίως στα ορεινά του Δήμου Θέρμης, Περιστερά και Λιβάδι περιγράφεται το σκηνικό του καιρού.

Το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Περιστεράς σήμερα Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 παρέμειναν κλειστά, εξαιτίας των  καιρικών συνθηκών.

Από τα ξημερώματα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται στα ορεινά του Δήμου και με τη βοήθεια της αλατιέρας εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να διατηρηθεί ανοικτό το οδικό δίκτυο.

livadi xioini 5Επίσης, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, οι οδηγοί που κινούνται από Περιστερά προς Λιβάδι θα πρέπει να χρησιμοποιούν απαραιτήτως αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς η χιονόπτωση είναι σε εξέλιξη δυσχεραίνοντας το έργο του αποχιονισμού στο  οδικό  δίκτυο.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου θα παραμείνει σε επιφυλακή μέχρι να κοπάσουν τα καιρικά φαινόμενα,  όπως δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος  κ. Βασίλειος Μουστάκας, ενώ για έκτακτες περιπτώσεις οι δημότες μας μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310478048.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο