ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

stavretika soymelaΤο Σωματείο “Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης”, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και σας προσκαλεί να τις τιμήσετε με την παρουσία σας. Τα αναλυτικό πρόγραμμα των θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 7:00πμ, πραγματοποιήθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Άλσος της Τράπεζας (Τούμπας) Θέρμης. Στις 20:00 σήμερα το βράδυ στην Πλατεία Θέρμης θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο  χορευτικό αντάμωμα με τίτλο “Η παράδοση ενώνει”. Αύριο, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο Άλσος της Τράπεζας (Τούμπας) Θέρμης θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο παραδοσιακό ποντιακό γλέντι με τους καλλιτέχνες: Μπάμπη Ιορδανίδη, Ανδρέα Κουγιουμτζίδη, Γιώργο Ορφανίδη, Αντώνη Νικηφορίδη, Χρήστο Γεωργιάδη, Παναγιώτη Βελονά, Νίκο Γκότσιο και Γιώργο Λαζαρίδη.

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Σωματείου, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου  στις 19:30, παιχνίδια σκιτσογραφίας σε παιδιά από τον Δημήτρη Νικολαϊδη στην Κεντρική Πλατεία Θέρμης, ενώ κατά τη χθεσινή ημέρα Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα, τελέσθηκε ο καθιερωμένος Εσπερινός και η Λιτανεία της Ιερής Εικόνας στο Παρεκκλήσιο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Άλσος της Τράπεζας (Τούμπας) Θέρμης.

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

poyrsanidoy ekdhlwshΟ Δήμαρχος Θέρμης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Αντωνίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προφήτη Ηλία, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, τις διήμερες εκδηλώσεις στις 19 και 20 Ιουλίου στο Παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία. Το πρόγραμμα του εορταστικού διημέρου του Προφήτη Ηλία στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Αντωνίου περιλαμβάνει τις εκδηλώσεις :

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πέμπτη 19/07/2018,
20.00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας
και στις 21.00 μ.μ. Περιφορά της Ιερής Εικόνας.

Παρασκευή 20/07/2018, 20.00 μ.μ. Εσπερινός
και στις 20.30 Παράκληση στον Προφήτη Ηλία.

Αμέσως μετά το τέλος των θρησκευτικών εκδηλώσεων, θα ακολουθήσει παραδοσιακό ελληνικό γλέντι.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

agioi anargyroi SOYRWTHΟ Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σουρωτής κ. Θωμάς Ασλάνης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σουρωτής « Η ΠΗΓΗ» , ο Αθλητικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΑΣ» , η εκκλησιαστική επιτροπή και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός υπόσχονται ένα πλούσιο εορταστικό διήμερο για τον εορτασμό των Αγίων Αναργύρων και προσκαλούν τους δημότες μας να δώσουν και φέτος δυναμικό παρόν σε αυτές. Το Πολιτιστικό  διήμερο   ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο 30 Ιουνίου και περιλαμβάνει θρησκευτικές εκδηλώσεις και παραδοσιακά δρώμενα, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος “Η Πηγή” καθώς και σύλλογοι άλλων  περιοχών.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο