koinvniko pantopwleio 1Χωρίς κανένα πρόβλημα διεξήχθη η πρώτη για το έτος 2017 διανομή τροφίμων, στους περίπου διακόσιους δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που πραγματοποιήθηκε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης. Πρόκειται για διανομή τροφίμων που έγινε στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος,  το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Το ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Στο Δήμο Θέρμης η διανομή των τροφίμων στους περίπου διακόσιους ωφελούμενους, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, ομαλά και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Υπάλληλοι από όλες τις διευθύνσεις του Δήμου Θέρμης, καθώς και εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου, από τις 10 το πρωί της περασμένης Πέμπτης έως αργά το μεσημέρι πραγματοποίησαν τη συγκεκριμένη διανομή, που περιελάμβανε ένα τύπο σακούλας και περιείχε: 5 τεμάχια ζυμαρικά, 2 τεμάχια Φακές, 5 τεμάχια αλάτι, 3 τεμάχια ρύζι, 2 τεμάχια μαρμελάδα, 7 τεμάχια γάλα εβαπορέ, 1 τεμάχιο κοτόπουλο, 2 σακιά πατάτες, 2 σακιά κρεμμύδια, ένα σακί μελιτζάνες και ένα σακί κολοκυθάκια.  Η διανομή έγινε στο χώρο όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης επί της οδού Στενημάχου 16 στη Θέρμη και αναμένεται να επαναληφθεί τους αμέσως επόμενους μήνες.

 

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο