Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης – αποκατάστασης του δαπέδου στο κλειστό γυμναστήριο του Νέου Ρυσίου. Συνεργεία του Δήμου πραγματοποιούν τις τελευταίες εργασίες αλλά και ελέγχους σε όλες τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, ώστε να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της νέας Αθλητικής περιόδου να υποδεχτούν τους αθλητές και τις αθλήτριες του Δήμου μας. Από τις αρχές του καλοκαιριού, όπως είναι γνωστό, συνεργεία του Δήμου μας, αποτελούμενα κυρίως από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και ελαιοχρωματιστές προχώρησαν με γοργούς ρυθμούς σε πολλαπλές παρεμβάσεις συντήρησης των εγκαταστάσεων των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης.


Αναλυτικά την τρέχουσα εβδομάδα πραγματοποιούνται βελτιωτικές εργασίες σε όλους τους Αθλητικούς χώρους του Δήμου Θέρμης, οι οποίες περιλαμβένουν: επανασπορά  χλοοτάπητα και καθαρισμούς  βοηθητικών χώρων των γηπέδων, περιφράξεις,  εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, επιστρώσεις, μονώσεις, συντηρήσεις-βελτιώσεις  αποδυτηρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες – φωτισμούς, συντήρηση εστιών ποδοσφαίρου, συντηρήσεις των δαπέδων των κλειστών γηπέδων μπάσκετ ελαιοχρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οικοδομικές εργασίες μικρής κλίμακας, καθώς και παρεμβάσεις από σιδερά του Δήμου, όπου ήταν απαραίτητο.
Αναλυτικά οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα αφορούν ελαιοχρωματισμούς των αποδυτηρίων και των κερκίδων στο γήπεδο του Θερμαϊκού, ελαιοχρωματισμούς των αποδυτηρίων στο γήπεδο της Σουρωτής, αντικατάσταση των προβολέων στο γήπεδο Τριαδίου, γενική επανασπορά χλοοτάπητα στο γήπεδο Πλαγιαρίου και δημιουργία νέου βοηθητικού γηπέδου στο Νέο Ρύσιο με όλες τις απαραίτητες χωματουργικές εργασίες καθώς και την τοποθέτηση χλοοτάπητα. Σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις αναβάθμισης του δαπέδου στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ του Νέου Ρυσίου. Με τις συγκεκριμένες εργασίες επιδιώκεται η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των Αθλητικών χώρων του Δήμου ώστε να είναι πανέτοιμες να υποδεχτούν τους Αθλητές μας την νέα περίοδο. «Ο Δήμος Θέρμης εντατικοποίησε τις προσπάθειές του ώστε να βελτιώσει τις αθλητικές του  υποδομές και με προγραμματισμό σειράς έργων και παρεμβάσεων αποκατάστασης και αναβάθμισής τους και επιδιώκει  την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία των αθλητικών χώρων προς όφελος όλων των δημοτών», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка