thumbnAΦΙΣΑ 2ης ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΛΙΒΑΔΙΟΥ 2017Ένα εντυπωσιακό θέαμα υπόσχεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου 2017 στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού η 2η Ανάβαση Λιβαδίου. Εκατοντάδες θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δοκιμαστικά και την διεξαγωγή του αγώνα της 2ης Ανάβασης Λιβαδίου σε μία ορεινή διαδρομή που θα εντυπωσιάσει.

Με αρωγό και υποστηρικτή στον Αγώνα της 2ης Ανάβασης, το Δήμο Θέρμης, την τοπική κοινότητα Λιβαδίου , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης , τους ανθρώπους και επαγγελματίες της Θέρμης καθώς και τους εθελοντές της πολιτικής προστασίας Θέρμης – Λιβαδίου , ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην τελική φάση της προετοιμασίας του αγώνα.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΛΙΒΑΔΙΟΥΟι εγγραφές ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 23 Ιουνίου με εικοσιεννέα πολύ δυνατές συμμετοχές που θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης της Ανάβασης και όλα είναι πλέον έτοιμα,  για τον 3ο γύρο του κυπέλλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος με το ενδιαφέρον όλων να στρέφεται την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την υπέροχη περιοχή του Λιβαδίου. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό αγώνα που θα διεξαχθεί σε μία διαδρομή μήκους 3,970 χιλιομέτρων και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών.

ΧΑΡΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΛΙΒΑΔΙΟΥ 2

Αναλυτικά το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει:

Σάββατο 01 Ιουλίου 2017

08:30 – 10:00 Διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στον χώρο του ServicePark – Pits

11:00 Επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά (Η ειδική θα κλείσει στις 10:00 το πρωί).

Η Κυριακή 02 Ιουλίου περιλαμβάνει το πρώτο αγωνιστικό κομμάτι που θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί. Η τελετή λήξης και απονομής επάθλων στους νικητές της 2ης Ανάβασης θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα, στην Κεντρική Πλατεία του Λιβαδίου. Να σημειωθεί τέλος, ότι ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα μεταδώσει τη 2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΙΒΑΔΙΟΥ διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο με 3 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε εκκίνηση, μέσο της ειδικής και στον τερματισμό. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά την Ανάβαση αρκεί να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.soaave.gr.

Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους τους συμμετέχοντες, με αφθονία θεάματος και καλή διασκέδαση σε όσους παρευρεθούν σε αυτή την ξεχωριστή αθλητική διοργάνωση.

Το δελτίο τύπου του Α.Ο.Θ. που περιλαμβάνει τις 29 συμμετοχές έχει ως εξής:

Δελτίο Τύπου Α.Ο.Θ

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο