ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Οι εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης της τοπικής οδού «Γαλάτιστας – Λιβαδίου» προχωρούν με εντατικό ρυθμό, καθώς ήδη έχει ολοκληρωθεί το μισό τμήμα του δρόμου  και σύμφωνα με τον ανάδοχο, όσο οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, το έργο θα προχωρά γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Πρόκειται για ένα δρόμο συνολικού μήκους 12,5χλμ, προϋπολογισμού 1.358.000 ευρώ, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Πολυγύρου.


DROMOS GALATISTA LIVADI  FWTOΈνα έργο πνοής για την περιοχή, που με την ολοκλήρωσή του, αναμένεται να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι κάτοικοι της Γαλάτιστας, του Λιβαδίου και των Πετροκεράσων, ενώ θα βοηθήσει στην καλύτερη και ασφαλέστερη επικοινωνία των τριών χωριών μεταξύ τους και θα δώσει τη δυνατότητα ευκολότερης πρόσβασης των κατοίκων στη θάλασσα.
Η τελετή έναρξης του έργου πραγματοποιήθηκε όπως είναι γνωστό πριν από 15 περίπου ημέρες παρουσία των Δημάρχων Πολυγύρου, κ.Αστέριου Ζωγράφου και Θέρμης, κ.Θεόδωρου Παπαδόπουλου και ήδη το αποτέλεσμα της πορείας των εργασιών ξεπέρασε και τις πιο θετικές προβλέψεις.
Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από την εργολήπτρια εταιρία ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου προσδιορίζεται πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων το μήνα Δεκέμβριο, καθώς οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες βοηθούν στην εντατικοποίηση των παρεμβάσεων, ώστε ο δρόμος να είναι έτοιμος να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό στους πολίτες.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο