ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

livadi 2

Στην ορεινή  Τοπική Κοινότητα του Λιβαδίου μεταφέρθηκαν οι πολλαπλές ασφαλτικές εργασίες που, όπως είναι γνωστό, βρίσκονται σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα σε όλη την έκταση του Δήμου Θέρμης, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.

Στην Τοπική Κοινότητα Λιβαδίου, ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου αποτελείται από ασφαλτοστρωμένες οδούς, αλλά και τσιμεντοστρωμένες , λόγω των μεγάλων κλίσεων. Στις εκτεταμένες παρεμβάσεις που υλοποιούνται αυτό το διάστημα στο Λιβάδι, περιλαμβάνονται τμήματα που είναι ήδη ασφαλτοστρωμένα και απαιτούν βελτίωση του οδοστρώματος, καθώς και σε χωματόδρομους έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το οδικό δίκτυο του οικισμού.

Αναλυτικά οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν τις οδούς:

Από Άγιο Φανούριο έως Άγιο Ραφαήλ και τα δύο τμήματα των οδών, στο σύνολο σχεδόν των οδών εντός Λιβαδίου και γύρω από την Κεντρική πλατεία Λιβαδίου. Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει επίσης διάνοιξη του οδικού τμήματος στην Ανατολική πλευρά της Τοπικής Κοινότητας.

livadi kalhlivadi 4livadi 5

Ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής,  συνεχίζει να προχωρά μπροστά με έργα που βελτιώνουν την εικόνα του Δήμου μας , την καθημερινότητα του πολίτη και να δίνει λύσεις στα προβλήματα του οδικού δικτύου.

Αποτελεί αναμφισβήτητη προτεραιότητα η καθημερινότητα των κατοίκων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με σημαντικά έργα, τα οποία επεκτείνονται και ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και βελτιώνουν τους όρους συνθηκών διαβίωσης αλλά και της ποιότητας ζωής τους.

livadi 6


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο