Το φετινό μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου είναι να βγούμε όλοι νικητές από την πρωτόγνωρη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε με υπομονή, επιμονή και πίστη.
Ο συμβολισμός της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, μας διδάσκει πως όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, αν σταθούμε με δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη στο συνάνθρωπο, πίστη, υπομονή και αισιοδοξία, θα βρούμε τη διέξοδο από αυτή τη δοκιμασία.
Σήμερα είναι αλήθεια πως στερούμαστε όσα θεωρούσαμε δεδομένα. Την επαφή με τους δικούς μας ανθρώπους. Την επαφή με την Εκκλησία. Όμως η πίστη μας είναι εκείνη που θα μας δώσει τη δύναμη να υπερβούμε τις δυσκολίες και να αφήσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία να διεισδύσουν ξανά μέσα μας.
Εύχομαι ολόψυχα, αυτό το Πάσχα να φέρει αγάπη προς το συνάνθρωπο και ελπίδα για τη ζωή, που μέσα από τις δυσκολίες ανασταίνεται, αξίες διαχρονικές μα τόσο επίκαιρες.
Γιατί Ανάσταση είναι η νίκη της ζωής.
Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, ας φέρει την άνοιξη στις καρδιές όλων μας, αλλά και την πρόοδο και την ευημερία στο δήμο μας.
Εύχομαι σε όλους τους συμπατριώτες μας, όπου κι αν βρίσκονται αυτές τις άγιες μέρες, να έχουν υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.

Καλή Ανάσταση και Καλή Λαμπρή. Χρόνια Πολλά με Ελπίδα και Αλληλεγγύη.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο