Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ampelia kalhΤο Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής και Ανάπτυξης του Δήμου Θέρμης ενημερώνει ότι μέχρι την Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 θα υποβάλλονται τα αιτήματα πληρωμής για την ενίσχυση των οινοποιείων σύμφωνα με τη νέα τροποποιητική απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στην απόφαση αναγράφεται μεταξύ άλλων πως οι δικαιούχοι του προγράμματος δύνανται να καταθέσουν αίτηση τροποποίησης στην Διεύθυνση Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΥΠΑΑΤ το αργότερο έως την 20ή Ιουνίου 2018, μόνο στις περιπτώσεις όπου η εν λόγω τροποποίηση δεν αλλάζει τη βαθμολογία της εγκεκριμένης αίτησης ένταξης.

Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις λοιπόν θα εκδίδεται τροποποιημένη απόφαση ένταξης. Οι τελικοί δικαιούχοι τού προγράμματος καταθέτουν αίτηση πληρωμής (Υπόδειγμα 3) και συμπληρωμένη την αναλυτική κατάσταση των πραγματοποιηθέντων δαπανών (Υπόδειγμα 4) -εγγράφως και ψηφιακά- στην αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ΔΑΟΚ, συνοδευόμενη από τα εξοφλημένα τιμολόγια αγοράς που δικαιολογούν τις πραγματοποιηθείσες δαπάνες, το αργότερο έως την 31η Ιουλίου 2018.
.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка