Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

fopvassilika1 fopthermifopvassilika1fopsourotiΠροβλήματα που σχετίζονται με τον ηλεκτροφωτισμό στους δημοτικούς δρόμους και ταλαιπωρούν τους κατοίκους σε όλους τους οικισμούς έρχεται να λύσει το έργο της αποκατάστασης βλαβών στις υπαίθριες δημοτικές υποδομές ηλεκτροφωτισμού που δημοπρατήθηκε, ανοίχτηκαν οι προσφορές και βρίσκεται στο στάδιο της ανάδειξης προσωρινού ανάδοχου. Το έργο προϋπολογισμού 156.000€, που θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους, αφορά στην αποκατάσταση των βλαβών σε σαράντα επτά σημεία του δημοτικού δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε οδούς, πάρκα, πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους στα όρια του Δήμου Θέρμης.
Οι βλάβες αυτές, σύμφωνα με τον Απόστολο Τσολάκη, αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης μπορεί να προέρχονται από παλαιότητα των υλικών, βανδαλισμούς, ατυχήματα για παράδειγμα σύγκρουση οχημάτων με ιστούς ηλεκτροφωτισμού, τις παρεμβάσεις των Οργανισμών Κοινής Ωφελείας, φυσικές καταστροφές, ενώ οι παρεμβάσεις στοχεύουν λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση των συγκεκριμένων δικτύων.


fopvassilika2fopplagiariΑναλυτικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν αποκαταστάσεις της διακοπής ρευματοδότησης που έχει προκληθεί σε τμήματα του δικτύου από βραχυκυκλώματα ή από προβληματική ή κατεστραμμένη καλωδίωση.
Παρεμβάσεις θα γίνουν, επίσης σε ιστούς ηλεκτροφωτισμού που έχουν υποστεί βλάβη. Έτσι, προβλέπεται η επισκευή ή αντικατάστασή τους, η αποκατάσταση προβληματικών καλωδιώσεων μέσα στους ιστούς ή τους βραχίονες τους και η αποκατάσταση των φωτιστικών. Εκτός από τα παραπάνω θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης προβληματικών ακροκιβωτίων ιστών, εγκατάσταση ή επισκευή Πίλλαρ ηλεκτροφωτισμού για την αποκατάσταση ρευματοδότησης, κατασκευή βάσης τοποθέτησης μετρητή εταιρίας ρευματοδότησης για την αποκατάσταση ρευματοδότησης ή την αύξηση ισχύος όπου απαιτείται.
Εξίσου σημαντική είναι και η αποκατάσταση πρόσβασης σε φωτιστικά σώματα ιστού ηλεκτροφωτισμού ώστε να καταστεί δυνατή η περιοδική συντήρησή τους (αλλαγή λαμπτήρα κτλ).
Οι παρεμβάσεις θα γίνουν σε προβληματικά δίκτυα του δήμου Θέρμης εντός των οικισμών του δήμου σε οδούς, πλατείες, πάρκα, δημοτικά πάρκινγκ, παιδικές χαρές, γήπεδα, σχολεία, καθώς και σε επαρχιακές οδούς.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка