ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου|

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να ισχύσουν για το Σάββατο 25 Μαρτίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής εορτής. Συγκεκριμένα, από την πλατεία Παραμάνα και την οδό Αγ. Νικολάου αλλά και στις συμβολές των οδών Απ. και Γρ. Ταβάκη με Μακρυγιάννη, Βασ. Ταβάκη και με Τσαλδάρη, Μακρυγιάννη με Αθ. Διάκου και Βενιζέλου με Μακρυγιάννη, διέρχονται οι διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών Νο 60Ε, 66, 67,67Α, 67Β. Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων πρόκειται να γίνει ολικός αποκλεισμός στα ανωτέρω σημεία και ως εκ τούτου εκτροπή των γραμμών ως εξής:

· Νο 66: Καπετάν Χάψα – έως τον κυκλικό κόμβο με την οδό Ελ. Βενιζέλου – αναστροφή και συνέχεια στο δρομολόγιο μέσω της οδού Καπετάν Χάψα (δεν θα  εισέρχεται στο κέντρο της Θέρμης μέσω της οδού Ελ. Βενιζέλου)

· Νο 60Ε, 67, 67Α, 67Β: Βασιλική Ταβάκη – Σωτήρη Πέτρουλα – Παν. Τσαλδάρη – Αποστόλου Κουγιάμη – συνέχεια στο δρομολόγιο και αντίστροφα (Νο 60Ε μέσω της οδού 19ης Μαΐου και Νο 67, 67Α, 67Β μέσω Καπετάν Χάψα).

Οι στάσεις που επηρεάζονται από την εκτροπή δεν θα εκτελούνται προσωρινά. Το επιβατικό κοινό θα ενημερωθεί για τις αλλαγές από τους οδηγούς. Τα δρομολόγια των λεωφορείων (ΚΤΕΛ ΣΕΡΡΩΝ και ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ), τα οποία επηρεάζονται από τις εορταστικές εκδηλώσεις στους υπόλοιπους οικισμούς του Δήμου Θέμης, θα τροποποιηθούν σε συμφωνία με τις υποδείξεις της Τροχαίας και των αρμόδιων φορέων.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο