ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Με Αθλητικούς Συλλόγους ποδοσφαίρου και TE KWON DO του Δήμου μας πέρασε τη χθεσινή Τσικνοπέμπτη ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ υπεύθυνο για θέματα Αθλητισμού κ. Νίκο Λαγό. Αρχικά, θερμή υποδοχή, χαμόγελα ικανοποίησης και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια και τη συμβολή του στην ολοκλήρωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΑΟ Καρδίας, επεφύλαξαν στο Δήμαρχο κ.Θόδωρο Παπαδόπουλο, οι διοικούντες καθώς και κάτοικοι που συμμετείχαν στη γιορτή που διοργάνωσε η Τοπική Ομάδα της Καρδίας.


Ο πρόεδρος κ. Κώστας Κατσαρός και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είχαν προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο την ζεστή αποκριάτικη εκδήλωση  στην οποία παραβρέθηκαν κάτοικοι της Καρδίας αλλά και πολλοί αθλητές μικροί και μεγάλοι της ομάδος. Αφού καλωσόρισαν το Δήμαρχο Θέρμης τον ευχαρίστησαν για μία ακόμη φορά για τις ακούραστες και επίμονες προσπάθειές του, ώστε να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις στο γήπεδο “στολίδι” όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Κατσαρός.


Ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος από την πλευρά του, στο πλαίσιο της γιορτής στάθηκε ιδιαίτερα στο ελπιδοφόρο και ταυτόχρονα αισιόδοξο μήνυμα που εισπράττουμε όλοι, από την εικόνα των παιδιών μας, μέσα στο αγωνιστικό χώρο, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Κατσαρό, τα μέλη της διοίκησης, τους προπονητές αλλά και τους ίδιους τους γονείς των παιδιών για τις σημαντικές προσπάθειές τους, ώστε να καλλιεργήσουν από πολύ νωρίς τον αθλητισμό στα παιδιά σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Ο Δήμος βοήθησε να γίνει το γήπεδο αλλά όλοι εσείς είστε εθελοντές και προσφέρετε πολύ περισσότερα στα παιδιά μας, τους προσφέρετε άθληση, δημιουργικότητα αλλά και ταυτόχρονα σημαντική κοινωνική προσφορά. Το ποδόσφαιρο, εκτός από πάθος που όλοι μοιραζόμαστε, αποτελεί προστατευτικό παράγοντα για τους νέους και τα παιδιά μας, παρέχοντάς τους μια υγιή δίοδο έκφρασης και κοινωνικοποίησης ενώ ταυτόχρονα τους προφυλάσσει από πολλούς κινδύνους που ενέχει η έλλειψη έκφρασης, εκγύμνασης και ενασχόλησης. Σας οφείλουμε ευγνωμοσύνη  που επενδύετε την ενέργεια και το χρόνο σας σε αυτό το σπουδαίο σκοπό” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμης.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΑΟ Καρδίας αριθμεί σήμερα στις ακαδημίες του 92 παιδιά. Υπάρχουν Τμήματα σε όλες τις ηλικίες και όλοι οι Προπονητές έχουν Δίπλωμα Προπονητή Ποδοσφαίρου (UEFA).
Η εξέλιξη της Ακαδημίας είναι ραγδαία κάτι στο οποίο βοήθησε αποφασιστικά η ολοκλήρωση του γηπέδου στο χωριό της Καρδίας με την ενεργό συμβολή του Δήμου Θέρμης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Διοίκηση του Συλλόγου, κάτι το οποίο έβαλε τέλος στη “φιλοξενία” της ομάδας σε άλλα γειτονικά γήπεδα του Δήμου. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως πέρυσι η Ακαδημία αριθμούσε 55 παιδιά και πρόπερσι 27, αριθμός που αυξάνει ολοένα και περισσότερο και εμπλουτίζεται και με παιδιά τα οποία κατοικούν ακόμη και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Θέρμης ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Διοίκησης ενός ακόμη δραστήριου αλλά και με πολλές συμμετοχές παιδιών Συλλόγου, της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου, επισκέφτηκε το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Τοπικής Ομάδας, όπου μεταξύ άλλων είχε την ευκαιρία μαζί με τον Πρόεδρο της Ομάδας κ. Γρηγόρη Χριστοπάνο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νίκο Λαγό να επιθεωρήσουν το χώρο, όπου ξεκινούν οι εργασίες δημιουργίας νέου βοηθητικού γηπέδου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Ακαδημιών και των συνολικά 110 συνολικά παιδιών που είναι εγγεγραμμένα στα τμήματα της Ομάδας.


Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός  ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου για την καλή συνεργασία και από κοινού με τον κ. Χριστοπάνο στο τέλος τη εκδήλωσης, παρακολούθησαν το Δήμαρχο Θέρμης και τα παιδιά των Ακαδημιών της Αναγέννησης να απολαμβάνουν ένα εικοσάλεπτο παιχνίδι ποδοσφαίρου προσφέροντας θέαμα αλλά και στιγμές κεφιού, χαράς και χαλάρωσης σε όλους τους παρευρισκόμενους.


Η ομάδα TAE KWON DO ΗΡΑΚΛΗΣ του Νέου Ρυσίου έδωσε το δικό της αποκριάτικο χρώμα στη χθεσινή ημέρα, με ένα ξεχωριστό “μασκέ” πάρτι στις εγκαταστάσεις της στο Νέο Ρύσιο, όπου κυριάρχησαν το κέφι και ο χορός με τη συμμετοχή γονέων και παιδιών που πλαισιώνουν τα τμήματα του Συλλόγου. Στο πλαίσιο της γιορτής του ΗΡΑΚΛΗ ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις πολλές και μεγάλες επιτυχίες των παιδιών μας, αλλά και τις σημαντικές διακρίσεις και εκτός των συνόρων της χώρας μας.Οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Συλλόγου αντάλλαξε ευχές με το Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, στο πλαίσιο της οποίας θα βραβευτούν οι διακριθέντες αθλητές του Συλλόγου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο