Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

kdap2  kadp inchwormκδαπ οργανο βροχήςΜια περίτεχνη μηχανική κατασκευή, το inchworm αλλά και το Sine Driver, ένα όχημα που με την κίνησή του σχεδιάζει μια ημιτονοειδή καμπύλη κατασκεύασαν οι μικροί μηχανικοί των εργαστηρίων ρομποτικής των ΚΔΑΠ του Δήμου Θέρμης.

kdapplastelinikdap aylos1 Στα μαθήματα μουσικής των ΚΔΑΠ θέρμης και Βασιλικών τα παιδιά κατασκεύασαν έναν μουσικό αυλό, αλλά και το ιδιόφωνο μουσικό όργανο ” το μπαστούνι της βροχής” ή ” rainstick” και πειραματίστηκαν με τους ήχους που βγάζει.
“Νους υγιής εν σώματι υγιεί” και για τα παιδιά που παρακολουθούν τα εικαστικά. Το θέμα στα εικαστικά αυτό το μήνα είναι η ισορροπημένη διατροφή. Με ομαδικές κατασκευές από πλαστελίνη, τα παιδιά γίνονται σεφ και φτιάχνουν πιάτα, τα οποία κατατάσσουν σε υγιεινά και ανθυγιεινά.
Στα Κέντρα Απασχόλησης του Δήμου Θέρμης φροντίζουμε να καλύπτουμε όλα τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Τα παιδιά αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από οργανωμένες ομάδες με δράσεις όπως καλλιτεχνικά εργαστήρια, κατασκευές, μουσικοκινητική αγωγή, πιλάτες, λάτιν, στίβο, ρομποτική και εργαστήρια πληροφορικής και οι γονείς εξυπηρετούνται στις ανάγκες της καθημερινότητάς τους έχοντας στη διάθεσή τους ένα δημιουργικό & ασφαλή χώρο παραμονής των παιδιών τους.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο