ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

DEYA ERGA NEA 6Με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, η ΔΕΥΑ Θέρμης προχώρησε σε δράσεις κατασκευής νέων δικτύων αποχέτευσης, επισκευές βλαβών, αντικαταστάσεις υδρομέτρων και δικτύων ύδρευσης κατά το τρίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2017.   Παράλληλα διαθέτοντας οργανωμένα εργαστήρια ανάλυσης και διενεργώντας καθημερινούς ελέγχους ποιότητας, η  ΔΕΥΑ Θέρμης διασφάλισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους δημότες των  Δημοτικών Ενοτήτων που υδροδοτεί, πόσιμο νερό αρίστης ποιότητας, καθαρό και υγιεινό.

Συγκεκριμένα κατά το τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2017 στον τομέα της ύδρευσης πραγματοποιήθηκαν:

Καθημερινή συντήρηση του υδρευτικού συστήματος (δικτύων, αντλιοστασίων, ηλεκτρικών πινάκων) με σκοπό τη συνεχή ροή νερού στα δίκτυα και την εξασφάλιση της υγείας των κατοίκων.

DEYA ERGA 1Καθημερινά γινόταν έλεγχος δεξαμενών ,αντλιοστασίων και έλεγχος ακαθάρτων αντλιοστασίου Ν.Ρυσίου.Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ προχώρησαν σε 100 συνολικά αποκαταστάσεις  βλαβών στη Δημοτική Ενότητα Θέρμης, 437 αντικαταστάσεις υδρομέτρων, αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης μήκους 150 μέτρων και κατασκευή νέων δικτύων αποχέτευσης συνολικού μήκους 200 μέτρων.Στη Δημοτική Ενότητα Βασιλικών έγιναν συνολικά 32 βλάβες ύδρευσης 100 περίπου αντικαταστάσεις υδρομέτρων που έσπασαν από τον παγετό ενώ καθημερινά γινόταν έλεγχος δεξαμενών και γέμισμα δεξαμενών με χλώριο όπου χρειαζόταν.

DEYA ERGA 2 NEAdeya ergaΤα συνεργεία προέβησαν ακόμη σε κατασκευή νέου δικτύου ύδρευσης μήκους 180 μέτρων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Σχολαρίου και στη Δημοτική Ενότητα Μίκρας επισκεύασαν 30 βλάβες ύδρευσης και προχώρησαν σε 251 αντικαταστάσεις υδρομέτρων. Παράλληλα αντικατέστησαν δίκτυο μήκους 100 μέτρων στην Τοπική Κοινότητα Πλαγιαρίου,  50 μέτρων Φ50 στο Άνω Σχολάρι, έγινε επίσης αντικατάσταση δικτύου στο Πλαγιάρι δίπλα στο γήπεδο και έκαναν εργασίες μετατόπισης  δικτύου ύδρευσης  Φ16 στη Νέα Ραιδεστό. Τέλος προέβησαν σε ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου στην Τοπική Κοινότητα Πλαγιαρίου και στην κατασκευή νέας παροχής Φ63 στην περιοχή του `Ραντάρ Νέας Μηχανιώνας`στην Τοπική Κοινότητα Πλαγιαρίου.

erga deya 3deya erga 2Αναλυτικά οι επισκευές των αντλιοστασίων αφορούν:Την επισκευή της αντλίας  `Εργοταξίου` Θέρμη, του PID Τακάν Καρδίας, του υποβρύχιου συγκροτήματος Κοτρώνι Τριλόφου, του υποβρύχιου συγκροτήματος Γεώτρησης Ταγαράδων, της αντλίας Κυφωνίδη Τριλόφου, του INVERTER στο `Ρέμα` Τριλόφου, της αντλίας `Τούμπας` Θέρμης, του GSM `Πατσουράκου` Θέρμης και του Συνδέσμου Αγίας Παρασκευής, του υποβρύχιου συγκροτήματος `Κούκος` στη Σουρωτή, του GSMστη θέση Κοτρώνι Τριλόφου, του υποβρύχιου συγκροτήματος `Κοσμίδη` στη Θέρμη, του πιεστικού στην Καρδία, την εγκατάσταση γεώτρησης EUROTECHστη Θέρμη, την επισκευή του υποβρύχιου συγκροτήματος `Πατσουράκου` στη Θέρμη, της αντλίας Αι Γιάννη στον Άγιο Αντώνιο και τέλος του Πλωτού υποβρύχιου συγκροτήματος  Μεγ.Φράγματος στο Κ. Σχολάρι.

I

«Με ευαισθησία  απέναντι στον πολίτη και υψηλή αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης που αναλάβαμε, κατά το τρίμηνο Ιανουαρίου – Μαρτίου 2017, όλο το ανθρώπινο δυναμικό και τα συνεργεία της ΔΕΥΑ, επιδόθηκαν σε μια προσπάθεια να επιδιορθωθούν  προβλήματα και κυρίως εκείνα που έκτακτα  προκάλεσε ο ολικός παγετός που έπληξε και την περιοχή μας. Θα συνεχίσουμε να προγραμματίζουμε και να  παρεμβαίνουμε, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα των δημοτών μας, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας όλων μας και την ανάπτυξη του Δήμου μας», σημείωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θέρμης Παναγιώτης Πονερίδης.  

DEYA ERGA NEA 4

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο