Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και φέτος, ανοίγοντας νέους δρόμους στη γνώση και τη μάθηση, θέτοντας καινούριους στόχους και προσδοκίες.
Στο ξεκίνημά της, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων μας, να έχουν υγεία και δύναμη προκειμένου να κατορθώσουν με την καθοδήγηση των δασκάλων και των καθηγητών τους, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα να κάνουν ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα στη ζωή τους.
Στους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας, όπως επίσης και σε όλους τους γονείς, εύχομαι να συνεχίζουν να αποτελούν το άοκνο στήριγμα και το πρότυπο ζωής για τα παιδιά μας, ώστε με υπομονή και επιμονή να καλλιεργούν σε αυτά την αξία της μάθησης, τη σημασία του ήθους, την αναγκαιότητα της αλληλεγγύης και τη δύναμη του καλού χαρακτήρα.


Ο Δήμος Θέρμης και οι υπηρεσίες του, συνεχίζοντας τη καλή και στενή συνεργασία με τη σχολική  κοινότητα, και με μοναδικό στόχο την αρτιότερη λειτουργία των σχολείων μας, με γοργούς ρυθμούς το καλοκαίρι, προέβη σε όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης για να επιτευχθεί η αποτελεσματική λειτουργία των σχολείων μας. Στην κατεύθυνση αυτή, το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου μας, ιεραρχώντας τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και θέτοντας προτεραιότητες με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες, από την Αντιδημαρχία Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές, προχώρησε στις απαραίτητες εργασίες με στοχευμένες παρεμβάσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.
Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας με την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας προκειμένου να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την λειτουργία των σχολείων μας.
Είμαι πάντα κοντά σας !
Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!

 

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των αυριανών αγιασμών στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θέρμης:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΙΑΣΜΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ 2019

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

Δημαρχος Θέρμης ΠαπαδόπουλοςΜια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και φέτος, ανοίγοντας νέους δρόμους στη γνώση και τη μάθηση, θέτοντας καινούριους στόχους και προσδοκίες. Η Δημοτική Αρχή Θέρμης, συνεχίζοντας τη καλή και στενή συνεργασία με τη σχολική  κοινότητα, προκειμένου να επιτύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την αρτιότερη   λειτουργία των σχολείων μας, με γοργούς ρυθμούς το καλοκαίρι, προέβη σε όλες τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης για την αρτιότερη   λειτουργία των σχολείων μας. Στην κατεύθυνση αυτή, το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου μας, ιεραρχώντας τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και θέτοντας προτεραιότητες με βάση τις καταγεγραμμένες ανάγκες, από την Αντιδημαρχία Παιδείας και τις Σχολικές Επιτροπές, προχώρησε στις απαραίτητες εργασίες  με στοχευμένες   παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του Δήμου μας. Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων μας, να έχουν υγεία και δύναμη προκειμένου να κατορθώσουν με την καθοδήγηση των δασκάλων και των καθηγητών τους, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα να κάνουν ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα στη ζωή τους. Στους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου μας, όπως επίσης και σε όλους τους γονείς, εύχομαι να συνεχίζουν να αποτελούν το άοκνο στήριγμα και το πρότυπο ζωής για τα παιδιά μας.

Καλή Σχολική χρονιά!

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка