ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ενημέρωση, Δελτία Τύπου|

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης κατοίκων της περιοχής των Βασιλικών, σήμερα Παρασκευή 3 Ιουνίου, στο δημοτικό κατάστημα των Βασιλικών προκειμένου να παραλάβουν τους τίτλους αναδασμού, αποφασίστηκε η διαδικασία να επαναληφθεί και την επόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου. Έτσι, όσοι δεν πρόλαβαν να παραλάβουν τον τίτλο αναδασμού στις 29 Μαΐου και στις 3 Ιουνίου, μπορούν να προσέλθουν την Παρασκευή 10 Ιουνίου, από τις 8:00 έως τις 14:00 και πάλι στο Κοινοτικό Κατάστημα Βασιλικών. Την ημέρα εκείνη και αναλόγως του αριθμού των τίτλων που θα έχουν αποδοθεί έως τότε, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για όσους δεν θα τους έχουν παραλάβει ακόμη, σχετικά με τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι τίτλου ιδιοκτησίας του Β’ αναδασμού Βασιλικών, για την καταχώρισή του στο Κτηματολογικό Γραφείο Θεσσαλονίκης (Υποκατάστημα Καλαμαριάς, στον Φοίνικα), που έχει την αρμοδιότητα του πρώην Κτηματολογικού Γραφείου Βασιλικών, και για αποφυγή ταλαιπωρίας, πρέπει να συνυποβάλουν:

1. Αίτηση με αναφορά στον νέο ΚΑΕΚ του τεμαχίου. Έντυπο της αίτησης και το ΚΑΕΚ παραλαμβάνονται από τον Δήμο.

2. Περίληψη εγγραφής, σε κατάλληλο έντυπο, που παραλαμβάνεται από τον Δήμο. Επισημαίνεται ότι για τη συμπλήρωση αυτού του εντύπου, κατά πάσα πιθανότητα απαιτείται νομική βοήθεια.

3. Απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος, που παραλαμβάνεται από το Κτηματολογικό Γραφείο με την υποβολή της αίτησης.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο