ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Τριάντα πέντε (35) σακούλες με τρόφιμα συγκέντρωσαν  και προσέφεραν οι μαθητές του Ελληνικού Κολεγίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης ενόψει της διανομής των ειδών  σε όλους τους δικαιούχους του για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Τα τρόφιμα   παρέδωσαν χθες Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους κ.κ. Σουζάνα Αθανασάκη, Ευάγγελο Σταυρίδη και Θεόδωρο Πετρόπουλο,. τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θέλουν να συμβάλλουν στο γιορτινό τραπέζι της κάθε οικογένειας του Δήμου μας που βρίσκεται σε ανάγκη.
Με αφορμή την πράξη αγάπης και αλληλεγγύης των μαθητών του Ελληνικού Κολεγίου η υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Μαριάννα Μαλλιαρού κατά την παράδοση των τροφίμων ευχαρίστησε τη Διεύθυνση του σχολείου και την κ. Ιωάννα Φουντά αλλά και τα παιδιά, που για μία ακόμη χρονιά συμβάλουν στο έργο του Κοινωνικού μας Παντοπωλείο αυτές τις Άγιες μέρες. Σημείωσε επίσης πως μία μικρή πράξη προσφοράς, όπως μια σακούλα με τρόφιμα συσσωρεύεται και λειτουργεί προσθετικά σε μία μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται στις Κοινωνικές δομές του Δήμου Θέρμης και στο τέλος όλοι μαζί μπορούμε και  επιτυγχάνουμε μια σημαντική και αξιόλογη καλή πράξη.


Ακολούθως τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για την πρωτοβουλία τους, συνεχάρη τη Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολεγίου που κατανοώντας την επιδείνωση της καθημερινότητας για αρκετούς συνδημότες μας σήμερα, διδάσκουν στα παιδιά τις αξίες της προσφοράς και της αγάπης προς το συνάνθρωπο. Εξήγησε στα παιδιά πως οι ανάγκες των καιρών οδήγησαν τη Δημοτική Αρχή στη δημιουργία μόνιμων κοινωνικών δομών όπως αυτή του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, που λειτουργεί και προσφέρει σταθερά και αδιάκοπα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από το 2009 έως σήμερα. Τόνισε πως η προσπάθεια του Δήμου αυτές τις γιορτές επικεντρώνεται στο να μην μείνει αβοήθητος και να μη νιώσει μόνος κανείς συνδημότης μας και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα παιδιά αλλά και την κινητήρια δύναμη που τους οδήγησε σε αυτή την πράξη ανθρωπιάς τη Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό προσωπικό του Κολεγίου.

Ευχήθηκε τέλος σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Αγάπη και εξήρε για μία ακόμη φορά το παράδειγμα δοτικότητας και  ευαισθησίας των παιδιών του Ελληνικού Κολεγίου, που συμβάλλει, στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Θέρμης, αυτές τις μέρες, να μη νιώσει κανείς συνάνθρωπό μας, μόνος του .

Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείου με πολλή προσπάθεια έχει γίνει σημείο πλέον αναφοράς της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης, της προσφοράς, της αλληλοβοήθειας και της ανθρωπιάς των συνδημοτών μας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο