ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

ΑΦΙΣΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ-1Στο Λιβάδι χτυπά η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού αυτό το Σαββατοκύριακο με την 3η Ανάβαση Λιβαδίου. Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη του δήμου Θέρμης, της τοπικής κοινότητας Λιβαδίου και του Πολιτιστικού  Συλλόγου Λειβαδιωτών Θεσσαλονίκης,   διοργανώνει  στις 26 & 27 Μαΐου την 3η Ανάβαση Λιβαδίου, η οποία προσμετρά στο “Κύπελλο Αναβάσεων Β.Ελλάδος” και είναι, κατά γενική ομολογία των οδηγών, μια εξαιρετική από κάθε άποψη διαδρομή, και η οποία ήταν πρωταθληματική για πολλά χρόνια. Τα επίσημα δοκιμαστικά θα είναι το Σάββατο 26/5 με τους αγωνιζόμενους να ξεκινάνε την πρώτη από τις 3 διελεύσεις τους στις 11:00, ενώ ο κύριος αγώνας θα είναι την Κυριακή 27/5 με ώρα εκκίνησης και πάλι στις 11:00. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την ειδική διαδρομή πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος θα κλείσει στις 10:00 και τις δύο μέρες και άρα πρέπει να έρθουν νωρίτερα.

Η μάχη με το χρονόμετρο θα είναι σκληρή, γοητευτική και σκανδαλώδης, καθώς ο κάθε οδηγός που δίνει ζωή στο θεσμό με τη συμμετοχή του, φιλοδοξεί να είναι ο ταχύτερος της κατηγορίας του.Η 3η Ανάβαση Λιβαδίου συσπειρώνει παλιούς και νέους οδηγούς, πολύπειρους αλλά και “πρωτοεμφανιζόμενους” δίνοντας ένα ιδιαίτερο “χρώμα” στον αγώνα.
Η διαδρομή επανασχεδιάστηκε και ελέγχθηκε, τα μέτρα ασφαλείας οργανώθηκαν και αναπτύχθηκαν, το Warm-up, η αφετηρία και ο τερματισμός σημειώθηκαν και όλα πλέον είναι έτοιμα για να ανοίξουν οι συμμετοχές, έτσι ώστε οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των αγώνων να δείξουν τις προθέσεις τους, για την αναμέτρηση με το χρονόμετρο στα περίπου 4,1 χλμ της οδού που οδηγεί στο πανέμορφο χωριό του Λιβαδίου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο