Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου βρίσκεται πλέον η εκπαιδευτική πλατφόρμα για την κοινωνική επιχειρηματικότητα του έργου Act-Social του Δήμου Θέρμης. Η πλατφόρμα αλλά και οι επιχειρηματικές ιδέες και δράσεις των ωφελούμενων κοινωνικών επιχειρήσεων, παρουσιάστηκαν σε σχετική εκδήλωση την προηγούμενη εβδομάδα.
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε ο έκτος και τελευταίος κύκλος συμβουλευτικής για τη στήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, όπου πραγματοποιήθηκε απολογισμός και αξιολόγηση της συμβουλευτικής του έργου Act Social.
Αναλυτικά, οι είκοσι ωφελούμενοι του έργου Act Social, παρουσίασαν την επιχειρηματική ιδέα – δράση τους με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταξύ τους γνωριμία και δικτύωση αλλά και η ανάπτυξη συνεργασιών. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας του προγράμματος. Η πλατφόρμα αυτή αποτελεί ένα e-learning εργαλείο μέσω του οποίου μπορεί να κανείς να αποκτήσει γενικές αλλά και ειδικές γνώσεις αναφορικά με:
το θεσμικό πλαίσιο των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία
• τα βασικά ζητήματα που αφορούν τις ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ στο pre start up στάδιο
• τα κύρια πεδία που διέπουν την ίδρυση και αρχική και επιτυχημένη διαχείριση των υπό σύσταση ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, όπως πηγές χρηματοδότησης , φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, δικτύωση, marketing,κ.λ.π
Χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο αποτελεί το quiz  που βρίσκεται στο τέλος κάθε κεφαλαίου με σκοπό τον έλεγχο κατανόησης της θεματολογίας του. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, εντελώς δωρεάν να κάνουν εγγραφή και να έχουν πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας www.act-social-learning.eu.
Τέλος, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να λάβουν δωρεάν τα εγχειρίδια με το εκπαιδευτικό υλικό για Κοιν.Σ.Επ. από την Δομή Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, Ταβάκη 28, 2313300725-731, στη Θέρμη . Το εκπαιδευτικό υλικό είναι στη διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου και στην ιστοσελίδα του προγράμματος www.act-social.eu


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Даркнет Сайт Кракен Зеркало Ссылка