ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

χριστ4Πράξη τη δέσμευσή του να δημιουργήσει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας για όλους τους συνδημότες μας, υλοποιώντας δράσεις και εκδηλώσεις, με σύστημα και μεθοδικότητα, για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, την προστασία και την αλληλεγγύη, την υποστήριξη και την κοινωνική φροντίδα, ανέλαβε να πραγματοποιήσει κατά το τρίμηνο Δεκεμβρίου 2017 – Φεβρουαρίου 2018 το Νομικό Πρόσωπο των “Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας –Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής” του Δήμου Θέρμης. Ο απολογισμός του Νομικού Προσώπου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Χριστουγεννιάτικα δρώμενα, με τις “κυρίες” – μέλη των Κέντρων Φροντίδας Ηλικιωμένων να παραλαμβάνουν πρώτες τη σκυτάλη των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων.

giagiadesxristougennaΕιδικότερα, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θέρμης στόλισαν οι κυρίες του γυναικείου τμήματος του ΚΑΠΗ ΘΕΡΜΗΣ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Παραμάνα, όπου συνεργάστηκαν με επιτυχία: ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Σωτήρης Βογιατζής που είχε το συντονισμό της, το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας με το καλαθοφόρο γερανό και οι κυρίες του ΚΑΠΗ, οι οποίες έδωσαν το καλό παράδειγμα σε όλους μας, συμμετέχοντας στην καμπάνια του Δήμου Θέρμης για την ανακύκλωση, και κατασκευάζοντας μόνες τους στολίδια από 100{9277431203aab0aa2421f575dad9809b2ce7438027171783f545e8a654977a78} ανακυκλώσιμα υλικά.

χριστ 3Με κεντρικό σύνθημα “Όλοι διαφορετικοί, μα όλοι ίσοι” γιόρτασαν τα ΚΔΑΠμεΑ “Αγκαλιά-Ζω” την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου, όπου το προσωπικό του ΚΔΑΠμεΑ “Αγκαλιά-Ζω”, μαζί με τα παιδιά του και το τμήμα ένταξης του 1ου δημοτικού σχολείου του Δήμου Θέρμης, οργάνωσαν μια ξεχωριστή συνάντηση, η οποία περιελάμβανε διαδραστκά παιχνίδια και δραστηριότητες. Κεντρικός άξονας της συγκεκριμένης δράσης, αποτέλεσε το μήνυμα “Όλοι διαφορετικοί, μα όλοι ίσοι”.

EEEK THERMIS 3Ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικες και Πρωτοχρονιάτικες δράσεις με έμφαση στη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα των παιδιών. Αναλυτικά, αποχαιρετώντας το 2017 και υποδεχόμενο το 2018, το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» του Δήμου Θέρμης, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή να ζήσουν το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων, υλοποίησε ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα, από την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018. Παραμονές των Χριστουγέννων την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο χώρο του ΚΔΑΠ την Χριστουγεννιάτικη ταινία “Γράμμα στον Αη – Βασίλη”, ενώ την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη 21/12/17 ομάδα παιδιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΑΓΚΑΛΙΑ-ΖΩ» παρακολούθησε στο «Θέατρο Τ» την παράσταση: «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων» από την ομάδα «Κοπέρνικος», στο πλαίσιο της οποίας τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια παράσταση ιδιαίτερα δια-δραστική και να συμμετέχουν ενεργά καθ’ όλη τη διάρκειά της, αναγνωρίζοντας ήχους, διακρίνοντας τα μουσικά ηχοχρώματα, απαντώντας σε ερωτήσεις και βοηθώντας τον κύριο ΚΙΧ να μαγέψει τον φοβερό δράκο Μουσικόδοντα, όταν αυτός αποφασίσει να εγκαταλείψει την Πόλη της Φασαρίας και να ακολουθήσει την καρδιά του.

kdap mea agaliazwΤο πρόγραμμα δραστηριοτήτων συνεχίστηκε την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου παραμονές Χριστουγέννων, τα παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ -μεΑ «Αγκαλιά-ζω» του Δήμου Θέρμης, στο Δήμαρχο Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ενώ την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, τα παιδιά μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους έφτιαξαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά, δημιουργώντας μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γεμάτη μυρωδιές και αναμνήσεις. Η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου , κατά την οποία, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν από τον Άγιο Βασίλη τα δώρα τους, που δημιουργήθηκαν από τα ίδια στα εικαστικά εργαστήρια με τη βοήθεια της εικαστικού της δομής κ. Δήμητρας Κερεφιάδου, ενώ τραγούδησαν και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την Παρασκευή 29/12/17 ομάδα παιδιών έψαλλε τα κάλαντα στο Δημοτικό Κατάστημα Τριλόφου και στα ΚΑΠΗ Καρδίας, Κ. Σχολαρίου και Βασιλικών. Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 το πρόγραμμα για τα παιδιά του ΚΔΑΠ μεΑ ¨ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ” συνεχίστηκε στη στολισμένη πλατεία της Θέρμης όπου απόλαυσαν το πρωινό τους, , ενώ την Τετάρτη 03/01/18 επισκέφτηκαν το Εικαστικό Εργαστήρι του Αι-Βασίλη στο εμπορικό κέντρο MediterraneanCosmos για να κατασκευάσουν ένα δέντρο μαξιλαράκι και να ζήσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα.
Την Πέμπτη 04/01/18 στο χώρο του ΚΔΑΠ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό μουσικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι στο οποίο ανέλαβαν τους ρόλους των ηρώων.
Την Παρασκευή 05/01/18 με τη βοήθεια της εικαστικού της δομής αλλά και εθελοντών τα προσωπάκια των παιδιών πήραν άλλο χρώμα, αφού απόλαυσαν τη μέρα facepainting, beautyday&beautynails ενώ παράλληλα ζωγράφισαν και τους εκπαιδευτές τους.

kaph thermis genikhΤα πρώτα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, από το Ανατολικό Αιγαίο, την Ικαρία και τη Χίο, δέχθηκε στο γραφείο του,  ο Δήμαρχος  Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος από τη χορωδία του ΚΑΠΗ Θέρμης. Με χαμόγελο και ανεξάντλητη αισιοδοξία τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης, έψαλλαν τα κάλαντα, ευχήθηκαν στο Δήμαρχο αλλά και σε όλους τους δημότες μας, δύναμη και κουράγιο να ξεπεραστεί με συνοχή και υπομονή η δύσκολη περίοδος της οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα. Ο Δήμαρχος από την πλευρά του αναφερόμενος στις αλλαγές που θα φέρουν τα επόμενα χρόνια και κυρίως στην αναπροσαρμογή των συντάξεων του 2019, ζήτησε από τα μέλη του ΚΑΠΗ Θέρμης να διατηρήσουν την αισιοδοξία, την ανεξαρτησία, την αυτάρκεια και κυρίως την αστείρευτη εσωτερική τους δύναμη που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη οι νεότερες γενιές:
Μπορεί οι ηλικιωμένοι αποτελούν μια ευάλωτη κοινωνική ομάδα που χρειάζεται την υποστήριξη και την ενθάρρυνση της κοινωνίας, συμβάλλουν ωστόσο σε μέγιστο βαθμό στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη καθώς διαθέτουν γνώση και εμπειρία χρήσιμη στις νεότερες γενιές, βοηθούν τα παιδιά και εγγόνια τους και συμμετέχουν όλο και πιο πολύ στον εθελοντισμό. Ο Δήμος Θέρμης και το ΝΠΔΔ, μέσω των δομών του, θα συνεχίσει και τον επόμενο χρόνο να εφαρμόζει δράσεις για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, υποστήριξης, φροντίδας, ενδυνάμωσης και τόνωσης της αυτοπεποίθησης καθώς και ενίσχυσης του αισθήματος, προσφοράς και κοινωνικής τους συμμετοχής” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος.

kaph thermis 1Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας σε όλα τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης, παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, με άφθονο κέφι και ελπιδοφόρα μηνύματα για τη νέα χρονιά. Την “αυλαία” τους άνοιξαν τα ΚΑΠΗ Τριλόφου την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, ενώ ακολούθησαν αντίστοιχες εκδηλώσεις κοπής της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας σε όλα τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό αναλυτικά πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις: Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στις 11.30 το πρωί το ΚΑΠΗ Τριαδίου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του ΚΑΠΗ Νέας Ραιδεστού. Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Θέρμης, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου η εκδήλωση κοπής της πίτας του ΚΑΠΗ Σχολαρίου ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας έκοψε την πίτα του το ΚΑΠΗ Βασιλικών. Τέλος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 έγινε η κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ Καρδίας στις 11.00 το πρωί και μία εβδομάδα αργότερα, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.30 το πρωί, την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Νέου Ρυσίου.

dhmarxos kaph soyperIMG_20180102_101312dhmarxos kaph trilofoy
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Θέρμης τόνισε τη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στην Τρίτη Ηλικία, τον πολύτιμο ρόλο και τη αξιέπαινη συνεισφορά της  στην καθημερινότητα των νεότερων γενιών, στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα σήμερα.«Αποτελείτε ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας μας, με αξιόλογες δημιουργικές δραστηριότητες, και στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ για την ενεργή συμμετοχή σας στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του Δήμου Θέρμης και να ευχηθώ όλοι μαζί, ενωμένοι να αγωνιστούμε ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Παράλληλα αναφέρθηκε στις παροχές που προσφέρει ο Δήμος μέσω του Νομικού Προσώπου και των προγραμμάτων που εφαρμόζει για την Τρίτη ηλικία στα ΚΑΠΗ επισημαίνοντας πως προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και για τη νέα χρονιά είναι η ενίσχυση αυτών των προγραμμάτων.

zoypat pitaΚατά τρίμηνο Δεκεμβρίου 2017 – Φεβρουαρίου 2018 τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του ΝΠΔΔ Δήμου Θέρμης “χρωμάτισαν” τα όνειρά τους. Μια καινούρια χρονιά ξεκίνησε με ΟΝΕΙΡΑ και ελπίδες για τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του ΝΠΔΔ Δήμου Θέρμης.  Στο ΚΔΑΠ ΘΕΡΜΗΣ, οι μικροί μαθητές κατάφεραν με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού να ονειρευτούν υπό τους ήχους ινδιάνικης μουσικής. Μάθανε τα πάντα για την ιστορία της κατασκευής των ονειροπαγίδων και προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω, με τη βοήθεια των εκπαιδευτών κατασκευάσανε τις δικές τους πολύχρωμες και εντυπωσιακές ονειροπαγίδες με απλά υλικά, εύκολα και γρήγορα. Τα παιδιά χρησιμοποίησαν για την ιδιαίτερη αυτή κατασκευή χάρτινα πιάτα και κλωστές από μαλλί για να παγιδέψουν τα άσχημα όνειρα και να αφήσουν τα όμορφα όνειρα να χρωματίσουν τη ζωή τους, να τη γεμίσουν με όμορφες εικόνες. Συμμετείχαν με αμείωτο ενδιαφέρον στα εκπαιδευτικά μαθήματα ρομποτικής, που έχουν αποδειχτεί μία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να εμπλακεί με τη δράση, ενώ οι μαθητές αναπτύσσουν δεξιότητες, κατασκευάζουν και προγραμματίζουν δίνοντας “ζωή” στις δημιουργίες τους, χρησιμοποιώντας το επίσημο λογισμικό της LEGO και το ελεύθερο λογισμικό Scratch, με την βοήθεια των οποίων αναπτύσσουν την αλγοριθμική τους σκέψη, μαθαίνοντας έννοιες όπως:Μεταβλητές, Δομή αλγορίθμου, Συνθήκες, Δομή επανάληψης, Διάδραση με τον χρήστη.

kdap oneiropagides 1kdap oneiropagides 3SPIROGRAFOS 2

Θέατρο, χορός, μουσική, παιδικά εργαστήρια, γυμναστικές επιδείξεις με ασκήσεις δύναμης και συγχρονισμού αλλά και ενόργανης γυμναστικής, ασκήσεις εδάφους, δοκού ισορροπίας και άλματα, καθώς και δεκάδες άλλες εκδηλώσεις απόλαυσαν αυτά τα Χριστούγεννα και τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δημοτικές δομές παιδικής φροντίδας Θέρμης. Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι  χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας-Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Θέρμης, δράσεις και πολιτιστικά εορταστικά δρώμενα, με στόχο την καλύτερη δυνατή γνωστική, συναισθηματική, ψυχοκινητική και κοινωνική προσέγγιση του θέματος των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στις συγκεκριμένες δομές.
Ειδικότερα, και φέτος τα παιδιά παρουσίασαν ένα πρόγραμμα πολλαπλών δραστηριοτήτων που δημιουργήθηκε από τους εικαστικούς, μουσικούς, γυμναστές και θεατρολόγους των ΚΔΑΠ στη Θέρμη, στο Νέο Ρύσιο, στον Τρίλοφο και στα Βασιλικά.
Γονείς, παππούδες και γιαγιάδες απόλαυσαν τα παιδιά τους στη θεατρική παράσταση “Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι”. Ένα γλυκό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι για τον ποντικούλη που αψηφώντας τους πειρασμούς αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα παρουσιάστηκαν από τα παιδιά με μεγαλόφωνα και αυτοσχέδια μουσικά όργανα, που γέμισαν τους χώρους όλων τα δομών.

paidikoi xristoygenna 1plagiari 2
Τα τμήματα γυμναστικής παρουσίασαν ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα από γυμναστικές επιδείξεις με ασκήσεις δύναμης και συγχρονισμού αλλά και ενόργανης γυμναστικής με ασκήσεις εδάφους, δοκού ισορροπίας και άλματα που εκτέλεσαν άψογα οι μικροί αθλητές και αθλήτριες. Oι γονείς είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν παρέα με τα παιδιά τους σε αθλητικά δια δραστικά παιχνίδια. Στα εργαστήρια εικαστικών κατασκευάστηκαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και αναμνηστικά. Οι γονείς βοήθησαν άλλωστε να στηθεί ένας μπουφές με γλυκές και αλμυρές λιχουδιές για να κεραστούν μικροί και μεγάλοι μέσα σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα με γέλια και χαρούμενες φωνές.

MELISSOPOYLAplagiari 1

Αξιοσημείωτη ήταν η δράση και η προσφορά του προσωπικού, στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος κοινωνικής προστασίας κατ΄οίκον βοήθεια σε ηλικιωμένους και ανθρώπους με αναπηρία, με την παροχή οργανωμένης και συστηματικής φροντίδας σε ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες και με προτεραιότητα σε όλους τους συμπολίτες μας, που είτε δεν εξυπηρετούνται πλήρως, είτε χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, ή διαβιούν μοναχικά ή είναι εγκαταλειμμένοι, ή δεν έχουν επαρκείς οικονομικούς πόρους. Το προσωπικό του προγράμματος, φρόντισε για την αξιοπρεπή και αυτόνομη διαβίωσή τους, την παραμονή στο φυσικό οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.
Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν στο σπίτι των πολιτών και αφορούν συμβουλευτική και ψυχοσυναισθηματική στήριξη, νοσηλευτική μέριμνα, φροντίδα νοικοκυριού, συντροφιά, μικροαγορές, πληρωμή λογαριασμών, βοήθεια στην ατομική υγιεινή και άλλες υπηρεσίες που κρίνονται αναγκαίες. Παρέχονται περιοδικές επισκέψεις του προσωπικού στο σπίτι των εξυπηρετουμένων ανάλογα με τις ανάγκες και ιδιαιτερότητές τους .
Το πρόγραμμα στελεχώνεται από καταρτισμένα στελέχη και ειδικούς επιστήμονες και συγκεκριμένα τέσσερις (4) Κοινωνικούς Λειτουργούς, πέντε (5) Νοσηλευτές και επτά (7) Οικιακούς Βοηθούς. Μέσω του προγράμματος εξασφαλίζεται στενή συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας και των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και τις άλλες υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας.
Το προσωπικό του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» εξυπηρετεί σήμερα τριακόσιους πενήντα οκτώ συμπολίτες μας, ενώ οι κοινωνικοί λειτουργοί του προγράμματος πραγματοποιούν επισκέψεις σε εβδομαδιαία βάση στα παραρτήματα των ΚΑΠΗ με αρμοδιότητα τη στήριξη των μελών σε προσωπικό, οικογενειακό και συλλογικό επίπεδο.

bohtheia sto spitibohtheia sto spiti 2bohtheia sto spiti 4bohtheia sto spiti 3
Παράλληλα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές, πραγματοποιούν κατ’οίκον επισκέψεις σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με στόχο την καταγραφή των αναγκών τους και την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Συνεργάζονται με την Κοινωνική Υπηρεσία του Κέντρου Υγείας Θέρμης, με το Τμήμα Ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και διενεργούν Κοινωνικές Έρευνες σε περιπτώσεις περίθαλψης ασθενών σε Κλινικές και Ιδρύματα Χρόνιων Παθήσεων, Κέντρων αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία ή για λογαριασμό περιφερειακών υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ. Από τις δράσεις του τριμήνου δεν έλειψαν και οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στο πλαίσιο των οποίων Κοινωνικοί Λειτουργοί του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», παρακολούθησαν εκπαιδευτικά μαθήματα για την «Αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας». Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» εξάλλου, συμμετείχαν και στις συναντήσεις των φορέων και υπηρεσιών υποστήριξης παιδιών, εφήβων και οικογενειών σε κίνδυνο, που διοργανώθηκαν νμε πρωτοβουλία της Εταιρίας προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και την Παιδοψυχιατρική Υπηρεσία του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης, με στόχο τη γνωριμία και τη διασύνδεση των φορέων που συνεργάζονται πάνω σε συγκεκριμένα περιστατικά.

 

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο