Μέλη και συνεργάτες της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Θέρμης, παράγοντες του κλάδου και εκπρόσωποι φορέων βρήκαν  την ευκαιρία να συγκεντρωθούν και να συζητήσουν σε χαλαρό κλίμα αλλά κυρίως να ανταλλάξουν ευχές για χρόνια πολλά με υγεία, αισιοδοξία και δημιουργική δράση, σε όλο τον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας, για ένα νέο έτος  γεμάτο υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα.

Η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Επαγγελματιών και Εμπόρων του τόπου μας, πραγματοποιήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2020 και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Διοίκηση και μέλη της ΕΕΕ Θέρμης, εκπρόσωποι Πολιτιστικών, Λαογραφικών, Αθλητικών και Εμπορικών Συλλόγων, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνος Πάλλας, η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Αθηνά Παπαδάκη, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Άννα Τσιφτελίδου, ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Π.Ε.Κ.Α.Μ.Θ. κ. Παντελής Φιλιππίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Η περασμένη Δευτέρα ήταν μία ξεχωριστή και σημαντική μέρα για τη Διοίκηση της ΕΕΕΘ, τον Πρόεδρο κ. Ευστάθιο Πιστέλα, την Αντιπρόεδρο κ. Φανή Μπλιούμη, το Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Τριανταφυλλίδη και τον Οικονομικό Επόπτη κ. Αργύρη Τριανταφύλλου, που όπως ανέφεραν έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούν με ανθρώπους που πιστεύουν στο εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και στηρίζουν τις δράσεις της Ένωσης διαχρονικά.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο