ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Εργασίες συντήρησης στα ποδοσφαιρικά γήπεδα Νέας Ραιδεστού και Αγίας Παρασκευής έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ανάλογες εργασίες ξεκίνησαν στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο Θέρμης (ΔΑΚ). Ειδικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Νέας Ραιδεστού τοποθετήθηκε νέα περίφραξη, ενώ στο Αθλητικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στους χώρους υγιεινής του γηπέδου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό εργασιών, το επόμενο διάστημα πρόκειται να γίνει, καθώς κρίθηκε απαραίτητο, νέα επισπορά χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Νέου Ρυσίου ενώ ηλεκτρολόγοι της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ θα προχωρήσουν και στην επιδιόρθωση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και του φωτισμού του γηπέδου.

Η Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ θα συνεχίσει τις εκτεταμένες παρεμβάσεις στους χώρους των δημοτικών αθλητικών υποδομών, των ποδοσφαιρικών γηπέδων, των γηπέδων 5Χ5 και των κλειστών γηπέδων, με στόχο τη λειτουργική και αισθητική τους αναβάθμιση. «Στόχος των πολλαπλών παρεμβάσεων είναι η καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου, με ιεράρχηση προτεραιοτήτων και προγραμματισμό, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, για την αποδοτικότερη λειτουργία όλων των δημοτικών αθλητικών χώρων με την επιστροφή στην καθημερινότητα και τη λήξη των περιοριστικών μέτρων της Πανδημίας», σημειώνει σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ και υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού Νικόλαος Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο