ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η φετινή “Λευκή Νύχτα” στην αγορά της Θέρμης, μία όμορφη γιορτή που κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά  την τοπική μας αγορά και να σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας στους Επαγγελματίες – Εμπόρους του Δήμου Θέρμης. Ήταν ένα όμορφο εορταστικό  “πανηγύρι”, με  χρώματα και μουσικές, όπως υποστήριξε ο εμπορικός κόσμος της Θέρμης, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής μας αλλά και επισκεπτών, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στην αγορά και μεταφέροντας το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.
Αναλυτικά, το αδιαχώρητο επικρατούσε από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα, στο κέντρο της Θέρμης. Η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης όπως είναι γνωστό συνδιοργάνωσε με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και με τη στήριξη του Δήμου Θέρμης, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη Λευκή Νύχτα. Τα εμπορικά καταστήματα λειτούργησαν από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα και προχώρησαν σε γενναιόδωρες προσφορές χάρη της λευκής νύχτας, όπου καταγράφηκε αύξηση 40{9277431203aab0aa2421f575dad9809b2ce7438027171783f545e8a654977a78} στα ταμεία του σε σχέση με την περσινή επιτυχημένη Λευκή Νύχτα.

Προηγήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία, υπό τους ήχους γιορτινών τραγουδιών. Το Κρουστόφωνο και οι Paranaue παρέλασαν σε όλους τους εμπορικούς δρόμους διασκεδάζοντας τους καταναλωτές την ώρα που έκαναν τα ψώνια τους, μαζί με το Σύλλογο Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης ” ο Μέγας Αλέξανδρος” και το Σύλλογο Σερραίων που αναβίωσαν το έθιμο του “Αράπη”. Στη Λευκή Νύχτα της Θερμής παρευρέθησαν εκτός από τον οικοδεσπότη Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο που στήριξε και φέτος το θεσμό, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Βουλευτές κ.κ. Μάρδας και Αρβανιτίδης Αναστασιάδης, Καράογλου, οι   Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Ανατολίτης και Κωνσταντίνος Πάλλας ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, ο Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο πρόεδρος καπνοπωλών και οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου κ.Κώστας Ιακώβου και ο πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Ωραιοκάστρου κ. Βασίλης Ιακωβίδης.Επίσης στη μεγάλη γιορτή της Θέρμης και της Αγοράς παρέστη η Πρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ Αθηνά Παπαδάκη και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θέρμης Σωτήρης Βογιατζής που και φέτος συνεργάστηκαν και συντόνισαν τις ενέργειές τους με την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης για την επιτυχημένη εκδήλωση, καθώς και πλήθος Δημοτικών Συμβούλων της Θέρμης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων του Δήμου Θέρμης, ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση, στο πλαίσιο της φετινής “Λευκής Νύχτας”, στα Εμπορικά καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, καθώς επίσης τα παιδικά ρούχα και τα Αξεσουάρ που κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Επίσης αυξημένη ήταν η κίνηση και στα κέντρα εστίασης , αναψυχής και διασκέδασης. Την ικανοποίησή τους για τη φετινή μεγάλη επιτυχία και το αποτέλεσμα της τέταρτης Λευκής Νύχτας του Δήμου μας, εξέφρασαν οι έμποροι και επαγγελματίες της πόλης, που το βράδυ του περασμένου Σαββάτου είδαν την πόλη να κινείται σε «εορταστικούς» ρυθμούς, να σφύζει από ζωή και να δίνει οικονομική ανάσα στην αγορά μας.
Η επιτυχία της ¨Λευκής Νύχτας” δεν αιφνιδίασε τους επαγγελματίες μας, αφού έχοντας την εμπειρία των τριών προηγούμενων ετών αντίστοιχης γιορτής, ήξεραν ότι ο κόσμος θα στηρίξει αυτή την ωραία προσπάθεια, η οποία ήταν πιο «πλούσια» και καλύτερα οργανωμένοι από κάθε άλλη φορά.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης κ. Ευστάθιος Πιστέλας , έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως το έργο τους για την επόμενη χρονιά, για την 5η κατά σειρά “Λευκή νύχτα” προβλέπεται δύσκολο, καθώς ο πήχης έχει ανέβει πολύ μετά τη βραδιά του περασμένου Σαββάτου. Χαρακτήρισε την πρωτοβουλία μία σημαντική προσπάθεια, η οποία στηρίζει την αγορά και δίνει ζωντάνια στην πόλη της Θέρμης. Δήλωσε επίσης απόλυτα ικανοποιημένος καθώς τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η επιτυχία της “Λευκής Νύχτας” επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο, σε πείσμα της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας.
Άκρως επιτυχημένη λοιπόν η φετινή Λευκή Νύχτα με το εμπορικό κέντρο της Θέρμης να είναι ασφυκτικά γεμάτο, έως αργά το βράδυ και με καταναλωτές και καταστηματάρχες να εμφανίζονται ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της μεγάλης βραδιάς του περασμένου Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου 2018. Οι προσφορές και οι προσιτές τιμές έδωσαν περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά το κίνητρο στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους σε τιμές ευκαιρίας. Οι καταστηματάρχες της Θέρμης όντας πλήρως προετοιμασμένοι εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους καταναλωτές, προσέφεραν κεράσματα στον καθένα ξεχωριστά και είδαν τα καταστήματά τους να γεμίζουν ασφυκτικά.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο