YPOTHIKOFYLAKIO 3Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης κατά τη συνεδρίασή του προχθές Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, συνεχίζει δυναμικά τις προσπάθειες διατήρησης του Υποθηκοφυλακείου στη Δημοτική Κοινότητα των Βασιλικών με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς. Η διαδικασία παρέμβασης και διεκδίκησης θα μεταφερθεί πλέον σε επίπεδο βουλής με στόχο να κατατεθεί τροπολογία στο σχέδιο Νόμου με θέμα «Σύσταση του Οργανισμού Εθνικού Κτηματολογίου», η οποία θα φορά τη διατήρησή του Υποθηκοφυλακείου.


Ειδικότερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμης θα επιχειρήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με κάθε μέσο να αναδείξει το σοβαρό αυτό ζήτημα, γνωστοποιώντας την ξεκάθαρη πρόθεση της Διοίκησης του Δήμου Θέρμης για διατήρηση του Υποθηκοφυλακείου και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα σοβαρά προβλήματα που ελλοχεύει μία ενδεχόμενη κατάργησή του.
Σε κάθε περίπτωση το Δημοτικό Συμβούλιο θα συμμετέχει και θα στηρίξει τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις που έχει ανακοινώσει το Τοπικό Συμβούλιο σε συνεργασία με τους Τοπικούς Φορείς.
Αναλυτικά η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσιάζεται ακολούθως:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ ΘΕΡΜΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΗΚ. ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο