DIAGRAMMISH RAIDESTOS 5

Ολοκληρώθηκε αργά χθες το μεσημέρι η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων και η διαδικασία ανάρτησης των οριστικών πινάκων εμπόρων και επαγγελματιών που θα συμμετέχουν σε αυτές αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Όπως είναι γνωστό η οριοθέτηση των χώρων των πάγκων που θα αναπτύσσουν παραγωγοί και έμποροι στις δύο νέες λαϊκές αγορές των Δημοτικών Κοινοτήτων Τριλόφου και Νέας Ραιδεστού πραγματοποιήθηκε από τα  συνεργεία της αρμόδιας Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσία των Προέδρων των Κοινοτήτων κ. Κατερίνας Λιόλιου και Παναγιώτη Κατρανιά αντίστοιχα, καθώς του Δημοτικού Συμβούλου και μέλους της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών του Δήμου Θέρμης κ. Σταύρου Κουγιουμτζίδη.
Χθες ολοκληρώθηκε και το δεκαήμερο της προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων για τους παραγωγούς που θα συμμετέχουν στις λαικές κι αφού έχουν ήδη αποκτήσει και τους απαιτούμενους κανόνες και υποδομές λειτουργίας τους, θα είναι έτοιμες να λειτουργήσουν, αμέσως μετά την ανάρτηση των οριστικών πινάκων κατάταξης επαγγελματιών και παραγωγών την ερχόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν ανακοινωθεί και οι προσωρινοί πινάκες κατάταξης και των παραγωγών πωλητών που υπολείπονταν, για την οριστική έναρξη λειτουργίας των δύο νέων λαϊκών αγορών των Δημοτικών Κοινοτήτων Τριλόφου και Νέας Ραιδεστού από την αρμόδια Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως είναι γνωστό οι ενστάσεις κατατέθηκαν  στο γραφείο πρωτοκόλλου της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Π.Κ.Μ. που βρίσκεται επί της οδού 26ης Οκτωβρίου 64, στον 2ο όροφο (γραφείο 44) μέσα στην αποκλειστική προθεσμία των  δέκα(10) εργάσιμων ημερών.
DIAGRAMMISH RAIDESTOS 2DIAGRAMMISH RAIDESTOS 4DIAGRAMMISH 3

Όπως είναι γνωστό τα συνεργεία της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  χάραξαν, διαγράμμισαν και αρίθμησαν τις θέσεις των εμπόρων και παραγωγών που θα λειτουργούν τους πάγκους τους με νόμιμο τρόπο στις δύο νέες λαϊκές αγορές του Δήμου μας, ενώ τοποθετήθηκαν ήδη  και οι απαραίτητες πινακίδες για τα όρια της λαϊκής και την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά τις ημέρες που αυτές θα λειτουργούν. Την ερχόμενη εβδομάδα συνεδριάζει η αρμόδια Επιτροπή της Περιφέρειας, αφού ολοκληρωθεί και ο έλεγχος των ενστάσεων, προκειμένου να αναρτηθούν οι οριστικοί πίνακες των παραγωγών και επαγγελματιών, οι οποίοι στη συνέχεια θα κληθούν από τη Διεύθυνση λαικών αγορών προκειμένου να προχωρήσουν στη άμεση στελέχωση και κατά συνέπεια τη λειτουργία των δύο λαικών αγορών.

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο