ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

0001-12-905x1280

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ – ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
«Συλλέγω Εμπειρίες»/04-08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 (10:00 π.μ -12:00 π.μ)/www.bibliothermi.blogspot.gr
ΘΕΜΑ: Εκπαιδευτική δράση «Συλλέγω Εμπειρίες» στο πλαίσιο του προγράμματος Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

ΔΕΥΤΕΡΑ 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016/ Αλέξης Κυριτσόπουλος, Το Πηγαινέλα στα σύννεφα, Ίκαρος (Συλλογή)
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ Ε2 ΤΟΥ 2ου Δ.Σ ΘΕΡΜΗΣ/ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ/ ΠΑΤΣΙΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΕΜΦΥΧΩΤΗΣ:ΚΑΝΑΡΗΣ ΚΕΡΑΜΑΡΗΣ /ΣΥΝΘΕΤΗΣ- ΜΟΥΣΙΚΟΣ

ΤΡΙΤΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016/ Frank Viva, Μικρή Σάρλοτ, Σκηνοθέτης, Μέλισσα (Mαγεία) ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤ1 ΤΟΥ 1ου Δ.Σ ΘΕΡΜΗΣ/ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 /Julia Donaldson, Η ιστορία του Ηλία που αγαπούσε τα βιβλία, Πατάκης (Θέα) ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ Α3 ΤΟΥ 1ου Δ.Σ Θερμης/ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ /ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ

ΠΕΜΠΤΗ 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 / Isol, Νοτούρνο, Μάρτης ( Φως)
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ Δ3 ΤΟΥ 2ου Δ.Σ ΘΕΡΜΗΣ/ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ/ ΜΥΛΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ/ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ΓΡΑΜΜΑΤΟΧΥΜΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016/ Samantha Friedman, Ο κήπος του Ματίς, Μέλισσα (Υλικά)
ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ Ε1 ΤΟΥ 4ου Δ.Σ ΘΕΡΜΗΣ /ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΧΑΡΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ:ΚΟΥΡΜΟΥΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ -ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ

Το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», έχει ως βασικό σκοπό την γνωριμία του κοινού με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και τη φιλοσοφία του. Το ΚΠΙΣΝ, που πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της κατασκευής του στην περιοχή του Δέλτα Φαλήρου αποτελεί ένα έργο που θα περιλαμβάνει τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος συμβάλλοντας στην προαγωγή της Τέχνης, της Παιδείας και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πινακοθήκη Θέρμης, με αφορμή τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα, φιλοξενεί στο χώρο της, από τις 4 έως τις 8 Απριλίου, τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συλλέγω Εμπειρίες» για παιδιά. Το πρόγραμμα προτρέπει τα παιδιά να ανακαλύψουν με διαφορετικό τρόπο τη διοργάνωση στην πόλη μας ενός σύνθετου καλλιτεχνικού γεγονότος που καλύπτει τη μουσική, το θέατρο, την ανάγνωση αλλά και το περιβάλλον. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», που υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (www.nationalopera.gr) και το Future Library (www.futurelibrary.gr) και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (www.nlg.gr).

ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ –ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

Mια ανάσα πριν την ολοκλήρωση του @Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), το καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα # Ταξίδι_προς_το_ΚΠΙΣΝ συνεχίζεται και μας φέρνει πιο κοντά στις έννοιες της φιλαναγνωσίας και της λυρικής τέχνης, με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!
Οι φετινές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν εντός και εκτός Αττικής ξεκινούν στις 2 Απριλίου και διαρκούν έως τις 29 Μαΐου!
Αναζητήστε τις: www.snfcc.org, www.nationalopera.gr, www.futurelibrary.gr,
Το πρόγραμμα # Ταξίδι_προς_το_ΚΠΙΣΝ υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του @Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Εθνική Λυρική Σκηνή, το Future Library και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.
# Ταξίδι_προς_το_ΚΠΙΣΝ
#when#libraries#and#opera#meet
#Future_Library
#SNFCC


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο