Ανακοινώσεις, Ενημέρωση|

eikonaΤην Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 θα πραγματοποιηθούν επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα ως εξής:

Στη Δ.Κ. Βασιλικών,   θα πραγματοποιηθεί Επίσημη Δοξολογία στις 10.15 στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Βασιλικών, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Εριφύλη Κασελίδου, καθηγήτρια του Γυμνασίου Βασιλικών και στις 11:00 θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Μακεδονομάχων από εκπροσώπους μαζικών φορέων.

– Ο Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης “Ο Μέγας Αλέξανδρος” στην Θέρμη, στις 7.00 Τέλεση Θείας Λειτουργίας  στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Θέρμης, εκφώνηση πανηγυρικού από τον κ.Αριστοτέλη  Σπυριδόπουλο, υποψήφιο Δρ. Ιστορίας ΑΠΘ-Ερευνητή ΕΜΣ και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στον αύλιο χώρο του Ιερού Ναού.


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

θεόφιλοςΤην Κυριακή 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα ως εξής:

Στη Δ.Κ. Βασιλικών,   θα πραγματοποιηθεί Επίσημη Δοξολογία στις 10.00 στον Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Βασιλικών, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κ. Εριφύλη Κασελίδου, καθηγήτρια του Γυμνασίου Βασιλικών και θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Μακεδονομάχων από εκπροσώπους μαζικών φορέων

– Ο Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης “Ο Μέγας Αλέξανδρος” στην Θέρμη, στις 7.00 Τέλεση Θείας Λειτουργίας  στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Θέρμης, εκφώνηση πανηγυρικού από τον κ.Αριστοτέλη  Σπυριδόπουλο, υποψήφιο Δρ. Ιστορίας ΑΠΘ-Ερευνητή ΕΜΣ και στις 10.30 κατάθεση στεφάνων στον αύλιο χώρο του Ιερού Ναού.


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window